Beskytt huden innenifra om sommeren!

1. juli 2019 | Livsstil

reklame: i samarbeid med Oslo Skin Lab

Selv om jeg er mest glad i vinteren kan jeg ikke annet enn å nyte at sommeren er her. Jeg bor jo tross alt på sommerøya Tjøme, og sommeren her ute er virkelig noe for seg selv! Skjærgården, måkeskrik, blomsterenger og bølgeskvulp. Ja, så idyllisk er det.

Jeg er alltid bevist hvordan årstidene påvirker huden min. Sommer som vinter. Om vinteren plages jeg fort av tørr, livløs og gufsen hud. Om sommeren får jeg heldigvis litt mer farge i kinnene, men sol og varmt vær setter også sine spor, som jeg nok har blitt mer bevist nå som jeg nærmer meg 36!

 

At soling fremskynder rynker og aldringstegn er gammelt nytt. Ultrafiolette stråler som følge av soling akselerere nemlig kollagentap i huden.

Kollagen er det proteinet vi har mest av i kroppen og det bygger opp vev som hud, ledd, bein og brusk. Faktisk består 30% av kroppen din av kollagen, og huden din består av ca. 70%. Mindre kollagen betyr flere rynker og mindre spenst i huden.

Jeg tar tilskudd av kollagen året rundt, men er kanskje ekstra nøye med det om sommeren!

 

De siste to årene har jeg brukt  The Solution™ fra Oslo Skin Lab® 

Jeg har brukt kollagen i flere år, men da kjøpt i utlandet. Når jeg ønsket å finne et godt kollagen i Norge falt valget tilslutt på Oslo Skin Lab® av den enkle årsak at de er de eneste som kan henvise til god forskning på sitt ferdige produkt.

Studier gjort på The Solution™ kollagen viser at du ved daglig inntak redusere rynkedybde med hele 20% etter kun åtte ukers bruk.  

Bonusen ved å drikke kollagen, i stedet for å smøre det i ansiktet, er at man her tilfører hele kroppen byggesteiner den trenger for å støtte hudens elastisitet og spenst – ikke bare ansiktet. Og på den måten kan man også forebygge cellulitter!

Har du lyst til å lese forskningen så finner du den HER

Pulveret kommer i praktiske porsjonsposer, som du kan røre ut i både varm og kald drikke. Helt smakløst!

Lyst til å teste?

Alle mine følgere 60% rabatt på første levering, og deretter 30% på videre forsendelser. Du finner tilbudet HER

 

Stort Smil

Desiree

 

 

1. juli 2019 | Livsstil

Kommentarer (1)

  1. Anbefaler du kollagen hver livet ut- også opp i 60-70 og 80 åra? Hvilke bivirkninger kan man få etter livslang daglig bruk? Kostbart, da

Comments are closed.