BEDRE ENN PLANKE | mageøvelsen du burde teste

16. juni 2018 | Øvelser

God morgen godt folk!

Dagen i dag blir et skikkelig sammensurium av business, pleasure og en del ting som må ordnes i heimen. Vinteren brukte vi jo til å pusse opp huset innvendig. Nå er det hagen og utvendig vedlikehold som står for turen! HJemme gymmet skal også oppdateres, og jeg håper – håper at jeg skal få Daniel til å hjelpe meg med å filme en del øvelser til dere som kommer på bloggen til uka. Blant annet et nytt program for magetrening!

I mellomtiden hadde jeg lyst til å dra frem denne øvelsen igjen. Ikke bare er det en super øvelse for deg som ikke kan gjøre vanlig planke. Det er også en god øvelse for å lære seg å koble inn core muskulatur – noe mange sliter med. Og hvis ikke du klarer det, ja da er det vanskelig å få fult utbytte av mage/core trening.

En skikkelig favoritt fra min tid som pilates instruktør! Med andre ord måtte jeg dykke ganske dypt ned i youtube arkivet mitt for å finne en film av øvelsen!

Synes du det ser lett ut?

Vel, da vil jeg utfordre deg til å prøve!

 

Følg meg gjerne på Instagram eller Snapchat (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

16. juni 2018 | Øvelser

Kommentarer (2)

Comments are closed.