Beautiful People.

22. april 2013 | Uncategorized

De siste par dagene har dette klippet fra you tube dukket opp på diverse blogger og nettsteder <3

 

Skjønnhet er et meget vidt begrep.

Virkelig vakre mennesker har gjerne noe mer enn et pent ytre. Noen har en indre ro, andre sprer positivitet og glede bare ved å være tilstede i et rom.

Mennesker vi beundrer blir ofte vakre i våre øyne. Mennesker vi er glad i, som betyr mye for oss. Barna våre! Ingen har vel vakrere barn enn du? Nei, ingen er vakrere enn barnet ditt. For ditt barn er unikt, og du er unik. Derfor er du vakker.

Glade mennesker er vakre. Forelskede mennesker er vakre. Mennesker som har levd er vakre. Mennesker som setter pris på livet er vakre. Mennersker som føler er vakre. Mennsker som er.

Vi er nå. I morgen vet ingen hva som skjer.

Har du det bra? Er du lykkelig? Sett pris på det, hold det nært, nyt det. Du har skapt dette. Du har fortjent det.

Livet blir tungt, ingen dager er like, vektskålen kan plutselig tippe, så sett pris på det du er.

Vær snill mot deg selv, still krav, sett deg mål, gjør så godt du kan, vær det beste du kan være. Ingen andre kan måle seg med det.

For mange vil du være mer enn bra nok, for en vil du kanskje være den beste, men viktigst av alle- vær best for deg!

 

 <3

 


22. april 2013 | Uncategorized

Kommentarer (6)

  1. …jeg spurte en mann engang hva han så etter når han skulle plukke ut ei fin dame som gikk forbi på gata.. Jeg forventet et svar som for eksempel: brunt hår – fin rompe og digge pupper.. men nei, han svarte: se deg rundt, se på de som ser fornøyde ut. De er fine – de som stråler!! Vi så litt på forskjellig damer som gikk forbi og de som gikk litt mutt og surmulende så faktisk ikke så fine ut som de som virket fornøyde, lett til sinns og glade… 🙂 Så dagens tips om du skal pynte deg litt: SMIL og vips er du FIN 🙂 🙂 🙂

Comments are closed.