Be the first to know!

2. mai 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen

/egen reklame/

Er det en ting jeg er skikkelig dårlig på så er det å sitte på hemmeligheter. Særlig når det nærmer seg lansering 😉

Og jeg kan nå avsløre at mine Online Bootcamps blir til en app og en helt egen nettside for de som liker det best!

Du får alt samlet på ett sted!

Treningsprogram med video av hver enkelt øvelse, treningsdagbok og komplette treningsvideoer.

Jeg som trener får full oversikt over din innsats og fremgang. Og det beste av alt er kanskje at vi kan ha direkte kommunikasjon! Når man jobber over nett er i alle fall det noe jeg setter stor pris på.

Du kan så klart registere egentrening og annen aktivitet. Appen kan også hente info fra flere aktivitetsklokker og andre apper.

Kostplan, oppskrifter og kom i gang guide får du både i appen og som PDF fil slik at du kan skrive den ut eller lagre den på pc/mobil til odel og eie.

Om syv dager sitter jeg med det ferdige produktet i hendene. Nesten klar for å dele det med dere. Jeg har hatt en flott gjeng til å hjelpe meg med å teste demoversjonen og sette sammen de siste detaljene slik at denne appen har blitt slik dere som skal bruke den vil ha den.

Men før jeg kan dele det ferdige produktet med ALLE trenger jeg også en gjeng som vil være med å teste min ferdige app! Har du lyst så skriv JA under dette innlegget på FB siden min, så trekker jeg ut 20 stykker.

Første online BOOTCAMP ut på ny plattform blir SUMMERFIT BOOTCAMP. Det er en 6 uker lang bootcamp for deg som har lyst til å bruke denne tiden av året til å spisse formen frem mot sommeren. Jeg tar inn maks 500 deltagere, og om du vil få muligheten til å melde deg på før alle andre kan du sette deg opp på mail liste HER. Du vil da få beskjed tre dager før ordinær påmelding starter. Du binner deg så klart ikke opp til noe ved å sette deg på lista 🙂

 

Stort Smil

Desiree

2. mai 2017 | Personlig Trener Desiree Andersen