BASIC COOKIE DEIG | av kun 3 ingredienser

6. mars 2020 | Godis og kaker

APPLE HER GOOGLE HER

Jommen rakk jeg ikke å oppdatere bloggen i dag også. Det var jeg ikke sikker på for bare noen få timer siden! To do listen min er ganske så lang nå om dagene, og bloggen kommer dessverre et lite stykke ned på listen.

Denne oppskriften er både sukkerfri, glutenfri og melkefri. Jeg har valgt å kalde den «Basic cookie deig» fordi du enkelt kan tilsette den det du selv ønsker av smak, nøtter og tørkede bær. Kun tre ingredienser.

Til 6 store kjeks trenger du:

Ingredienser

  • 2 egg
  • 10 ss sukrin gold
  • 4 dl mandel eller peanøttsmør *

Se hvordan du enkelt lager eget mandelsmør HER

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Miks sammen alle ingrediensene. Visp kraftig til du får en helt glatt røre.
  3. Fordel røren utover en kledd bakeplate.
  4. Stekes midt i ovnen i 17-20 minutter.
  5. Kjeksene blir sprø når de avkjøles.

Jeg la en halv rute sjokolade på mine kjeks før de ble helt kalde.

Følg meg gjerne på Instagram HER for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

6. mars 2020 | Godis og kaker