BASIC COOKIE DEIG | av kun 3 ingredienser

14. august 2018 | Godis og kaker

reklame: for SPIS MAGEN FLAT

Jommen rakk jeg ikke å oppdatere bloggen i dag også. Det var jeg ikke sikker på for bare noen få timer siden! To do listen min er ganske så lang nå om dagene, og bloggen kommer dessverre et lite stykke ned på listen. Men endelig skal jeg få oppdatert den med en ny kjeks oppskrift! Det er lenge siden!

Denne oppskriften er både sukkerfri, glutenfri og melkefri. Jeg har valgt å kalde den «Basic cookie deig» fordi du enkelt kan tilsette den det du selv ønsker av smak, nøtter og tørkede bær. Kun tre ingredienser.

Til 6 store kjeks trenger du:

Ingredienser

  • 2 egg
  • 10 ss sukrin gold
  • 4 dl mandel eller peanøttsmør *

Se hvordan du enkelt lager eget mandelsmør HER

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 180 grader varmluft.
  2. Miks sammen alle ingrediensene. Visp kraftig til du får en helt glatt røre.
  3. Fordel røren utover en kledd bakeplate.
  4. Stekes midt i ovnen i 17-20 minutter.
  5. Kjeksene blir sprø når de avkjøles.

Jeg la en halv rute sjokolade på mine kjeks før de ble helt kalde.

Før jeg tar kvelden vil jeg bare minne om at i morgen er siste sjanse for å benytte seg av lanseringstilbudet på    SPIS MAGEN FLAT.

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

14. august 2018 | Godis og kaker