HVA SKAL BARNET HETE | våre 3 alternativer

15. mars 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Så har vi endelig begynt å komme litt i sving kan man si – litt 😉 Og ikke et øyeblikk for tidlig! «Lillegutt» i magen er alt større enn det storesøsteren var når hun ble født, normalt sett skulle jeg vel gått ut i permisjon om en uke? Og med tanke på fødsel nummer en så går jeg helt klart litt på vent. Men vi har endelig begynt å få litt litt utstyr på plass da. I hus nei, men på plass!

Sånn i utgangspunktet var jeg ikke fremmed for å kjøpe brukt, hverken vogn eller bilsete. Men for meg som tross alt skal levere på skole og lufte to hunder i løpet av dagen var det utrolig viktig at akkurat disse to tingene var brukervennlige og praktiske. Så sist lørdag brukte vi nøyaktig 30 minutter på å kjøpe disse to tingene.

-Hei, vi er på utkikk etter barnevogn.

-Ok, har dere sett på noen spesiell?

-Nei, men vi trenger en vogn som tar liten plass i bil, som er stabil i ulendt terreng og helst en bilstol som kan festes på vognen.

-Ok, da høres det ut som denne kan være noe for dere.

-Solgt, vi tar den i helt sort.

 

Seng og stellebord ligger flatpakket på gutterommet, alt av tøy har svigermor vasket og resten får vi ta litt etterhvert når han kommer.

Jeg husker med Vilde. Så mye greier jeg hadde kjøpt og hvor mye jeg trodde man trengte å ha i hus! Mye ble jo aldri brukt….så den fellen går jeg ikke i igjen. Bare han har klær på kroppen og et bilsete å fraktes i så skal vi nok få tak i det vi trenger etterhvert!

På tur med kul!

Bilde: fotografmaciej

Noe som vi også tar når han kommer er faktisk navn. Vi har så klart funnet frem noen alternativer. Pussig nok har alle med stemmerett i familien sin favoritt, så må vi jo se hvem han er!

Mathias eller Mattias har jo vært på blokka hele tiden, og er helt klart Vildes favoritt. Veldig gøy at hun gleder seg så fælt og er engasjert. Til en viss grad i det minste. Mikael er det navnet Daniel holder en knapp på, mens jeg – ja jeg stemmer på Mons!

Jeg skal innrømme at jeg synes dette med navn er litt skummelt. Vilde betyr jo den viljesterke. Og om det er en ting hun har vært, siden dag en, så er det viljesterk. Mons betyr stor. Og med en fødsel rett rundt hjørnet er ikke det et ord som klinger godt i mine ører 😉

Mathias betyr gave fra gud og Mikael betyr hvem som er gud, så to ganske ufarlige navn sånn sett. Et navn på M er det i alle fall ingen tvil om at det blir. Back up navnet er nemlig Max, men siden det betyr den største så snakker vi ikke så høyt om akkurat det alternativet 😉

 

Hvilket navn synes du er finest?

Stort, men litt trøtt smil

Desiree

 

15. mars 2018 | Sprekere Mamma & Baby

Kommentarer (5)

  1. Hei, fine navneforslag fra alle 3(4). Men Vilde sin stemme bør telle mest.
    Vi har 3 gutter og en hund med M navn , Mats , Markus og Mikkel. Hunden heter Max.
    Lykke til med valget, syns og navn er vanskelig.

  2. Av de tre navnene, liker jeg Mathias best. Men dere må jo velge det navnet som er riktig for dere, ikke det navnet som jeg eller noen andre mener klinger best 🙂

  3. Fine navn alle sammen synes jeg, men sikkert lurt å la storesøster få bestemme en del.

Comments are closed.