reklame: i samarbeid med Polarbrød
Det er nok ikke bare hjemme hos oss at Polarbrød har vært fast inventar i noen år nå. Alltid like kjekt å ha i frysa til både matpakker, turmat, snacks og en rask middag.
Rask middag = flere muligheter til å gjøre noe hyggelig sammen på ettermiddagene.
Selv om jeg plutselig har fått litt flere timer i døgnet (les en baby som står opp klokka 0400) har ikke resten av familien det 😉
Ukedagene går fort og helgene like så. Vi prøver derfor å planlegge en sunn og kjapp middag en dag i uka. Den ekstra tiden bruker vi sammen. Ut med hundene, på tur eller på lekeplassen. Nå som det begynner å bli tidligere mørkt rekker vi ikke mer enn en time eller to, men denne lille tiden betyr så mye.
For det første så er det jo utrolig hyggelig å gjøre noe sammen! Og Daniel og Vilde som stort sett er inne hele arbeidsdagen får litt frisk luft og bevegelse. Jeg på min side kjenner at mamma samvittigheten blir litt ekstra god.
En rett vi ofte tyr til på disse dagene er lynpizza!
Lynpizza med forskjellige typer bunn er vel ikke akkurat noen ny oppfinnelse, men Flerkorn og Fullkorn fra Polarbrød gjør det enklere å sørge for at disse lynpizzaene blir grove og fiberrike – nesten uten at ungene aner det 😉
Disse produktene har nemlig ingen hele korn – på tross av at de scorer grovt og ekstra grovt på brødskalaen.
Alltid like myke og saftige!
SLIK LAGER JEG LYNPIZZA
Ingredienser
- Polarbrød Flerkorn (4/4 på brødskalaen)
- Sukkerfri ketchup
- Ost
- Salami
- Diverse grønnsaker
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 200 grader.
- Smør Polarbrødene med ketchup og ha på ost og salami
- Stekes i 10 minutter
Jeg passer alltid på å kutte opp diverse grønnsaker som tilbehør til lynpizza, og det blir alltid tomt.
Stort Smil
Desiree