Barnas grove kyllingpai.

14. juni 2014 | Barnemat

Pai er helt genialt! I det øyeblikket du bytter ut butterdeigen og fløten har du alle muligheter til å lage en sunn middag eller lunsjrett med hva du enn har i kjøleskapet.

Det jeg hadde i kjøleskapet i dag var veldig barnevennlig, derfor navnet, men ikke la min oppskrift sette begrensninger for deg. Bruk fantasien!

Til bunn trenger du:
6 dl fibramel
4 ss olje
2 dl vann
2 klyper salt
Evt litt ekstra krydder hvis du ønsker.

Bland alle ingrediensene.
Kjevl ut bunnen og bre den over en smurt form.
Prikk bunnen

Og stek på 200 grader i 15 minutter.

Stek det kjøttet du ønsker å bruke som fyll.
I dag ble det 400g kyllingbryst og litt bacon.
Legg dette på den halvstekte bunnen.

Ønsker du grønnsaker legger du disse rå over kjøttet.
Jeg tok det jeg hadde i frysa; erter, gulrøtter og mais.

Basen lages av 4 egg og en boks cottage cheese. Visp godt og hell over.

Jeg toppet min med utsett bacon og fersk mozzarella.

Ferdigstekes på 200 grader i nye 30 minutter.

Denne fikk være med som lunsj på stranda i dag.
Passer også ypperlig som sommermiddag sammen med en grønn salat.

– Desiree


#oppskrift


#barnemat


#familiemat


#kosthold


#sunkost


#pai


#middag


14. juni 2014 | Barnemat

Comments are closed.