I dag dro vi til med en skikkelig barnevennlig toretters. Tacosalat og bananbrød.
Nærbutikken hadde nemlig tilbud på overmodne bananer i dag. 2 kg for 10kr.
Genialt!
4 gikk med til bananbrødet, 4 ble skrelt og frosset hele (hva de skal brukes til får du se i morgen) resten ble skrelt, kappet i skiver og frosset i passe porsjoner.
Perfekt til smoothies, hjemmelaget sorbet, muffins eller flere bananbrød.
Du trenger:
4 bananer
4 egg
1 boks mager kesam
6 ss valgfritt mel (jeg brukte mandelmel)
2 ts bakepulver
Slik gjør du:
Mos banane og tilsett resten av ingrediensene i samme rekkefølge.
Kle en brødform, og hell røren oppi.
Stekes ved 200 grader i 30 minutter.
Brødet eller formkaken om du vil smaker godt som den er, men jeg følte for å eksperimentere litt.
Her med peanøttsmør og mørk sjokolade <3
Brødet passe som en sunn dessert eller et lite mellommåltid.
Eggene og kesamen gir et godt proteininhold, det er så godt som fettfritt og helt uten sukker.
Tusen takk for tipsene.
– Desiree
#barnemat
#hjemmelaget
#naturligmat
#sukkerfri
#kosemat
Comments are closed.