Bananbrød med chiafrø og rips.

22. juli 2014 | Godis og kaker

Woopsi, jeg glemte nesten å dele denne med dere! Flere varianter av bananbrød finner dere i arkivet.

Ripsene kan enkelt og greit sløyfes, men de gir en morsom smaksopplevelse! Det søte mot det syrlige. Kan tenke med at bringebær ville gi den samme svjungen i munn.

Du trenger

To bananer
2 egg
2 ss chia frø

Mos dette med en stavmikser og sett i kjøleskapet i 14 minutter slik at blandingen sveller.

Tilsett 2,5 dl ønsket mel (fibramel, kokosmel eller mandelmel)
, 1/5 dl væske (vann, melk eller kokosmelk) og et par never rips.

Stekes på 180 grader i 30 minutter.

Oppbevares i kjøleskapet.
Perfekt til frokost og kveldskos.

– Desiree


#oppskrift


#bananbrød


#chiafrø


#supermat


#superfood


#naturligmat


#barnemat


22. juli 2014 | Godis og kaker

Kommentarer (4)

  1. thefashionablemom: Super enkel. Ligger en annen oppskrift i arkivet uten chiafrøene 🙂

  2. linda: oi, det er lenge siden jeg bakte denne. Hvis det er chia frøene som skal svelles så er det nok bare en slatt med vann 🙂

Comments are closed.