BAKT HAVREGRØT | pannekaker

Reklame 21. juni 2021 | Frokost, Oppskrifter, Vafler og pannekaker | Skriv kommentar

egen reklame

Over 100 sunne sommer oppskrifter og treningsøkter HER

 

Baked oats eller bakt havregrøt har gått sin seiersgang på TikTok og Instagram hele våren. Selv har jeg ikke hatt tid til å hive meg på trenden som går ut på å blende havregryn, melk og søtning, for så å blande inn diverse fyll og steke den som en kake i ovnen.

Nå har jeg endelig fått tatt meg sammen, men jeg liker jo å gjøre ting på min egen måte, heller enn følge trender 😉 Så jeg gir dere heller Baked oats pancakes, eller bakt hvaregrøt pannekaker, som vi sier på norsk!

Til 2 personer trenger du:

Ingredienser

 • 80 g havregryn
 • 1 dl valgfri melk
 • 1/2 banan
 • 1/2 ts bakepulver
 • Mørk sjokolade

Fremgangsmåte

 • Sett ovnen på 180 grader.

   

 • Ha alle ingrediensene bortsett fra sjokoladen i en blender og blend til en glatt masse.

   

 • Fordel ca. 6 små pannekaker utover et kledd stekebrett. Dryss over litt hakket sjokolade.

   

 • Stekes i 7-12 minutter eller til de har blitt gyldne på toppen.

Dette ble bare vanvittig godt! Og du skal ikke se bort ifra at det kommer flere varianter etterhvert.

Jeg vurderer en med kanelbolle smak! Hva tror du?

 

Stort Smil

Desiree

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.