BAKKEINTERVALLER | og magekombo

8. januar 2019 | Trening, Video

Da prøver jeg å komme ut av bokbobla mi og tilbake til bloggverdenen. Og i dag har jeg ikke vært på bare ett, men to møter som jeg håper kanskje kan resultere i spennende saker på bloggen fremover.

Men selv om bloggen ikke har blitt oppdatert de siste par dagene har ikke verden stått stille. Jeg har både trent, filmet og laget spennende oppskrifter til dere. Tiden har bare ikke strekt til for å få det ut på internettet!

Jeg starter med søndagens økt. En skikkelig morsom intervall på mølle + en enkel, men svinendes magekombo!

 

Vi tar intervallen først!

Søndag var det nemlig ikke jeg som dro Daniel på løpetrening, men Daniel som dro meg. Han skulle løpe intervaller av 3 minutter. Noe som var aaaaalt for langt for meg og lanseringsnervene mine den dagen. Jeg ville trene hardt, kort og intensivt! Valget falt derfor på denne økten:

Så litt mage.

Håper det inspirerer!

 

Stort Smil

Desiree

8. januar 2019 | Trening, Video

Kommentarer (3)

  1. Var så glad for å se din versjon av knekkebrød dietten!! Nok en gang mange inspirerende twister og tips. Takk!

Comments are closed.