BAKKEINTERVALL | i 3 nivåer slik at alle kan teste

1. april 2019 | Trening

reklame for egen nettside www.fitfocus.no

 

Holmestrand maraton nærmer seg med stormskritt, så som vanlig startet jeg treningsuka med en intervall.  De siste par ukene har jeg brukt intervallene fra UKAS KONDISJONSØKT fra medlemssiden min – www.fitfocus.no.

Medlemmene der får hver uke en ny intervall tilpasset sitt treningsnivå – og denne uka var det altså bakkeintervall som sto på planen!

Dette er en kort og effektiv intervall som fint kan legges etter en styrkeøkt. 

Nivå 1 – passer for deg som ikke har løpt så mye før.

NIVÅ 2 – passer for deg som fint kan løpe 3 km sammenhengende

Nivå 3 passer for deg som fint løper 5 km eller mer sammenhengende 

Inne på www.fitfocus.no finner du både ukentlig treningsplan, treningsprogrammer med video, kostplan, oppskrifter, handleliste og en rekke kurs som du kan melde deg på. Alt er inkludert i prisen på 99kr per mnd – ingen bindingstid.

Ellers så har jeg startet et nytt konsept på Snapchat kontoen min. Etter at Insta Story kom, med alle sine artige funksjoner, føler jeg nemlig at Snapchat har blitt veldig nedprioritert av meg! Det blir fort til at jeg bare kopierer over det jeg alt har delt på Instagram. Og sånn vil jeg ikke ha det! Jeg ønsker å kunne tilby noe forskjellig på alle mine kanaler.

Lenge vurderte jeg å bare droppe Snapchat, men nå prøver vi en ny vri! TEMADAGER. Så jeg har satt opp fem faste temadager hver uke!

Mat mandag

Trenings tirsdag

Oppskrifts onsdag

Torsdags tipset

Jeg tror det blir gøy!

Så om du ikke alt følger meg på Snapchat så er navnet Fitfocuse 😉

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

1. april 2019 | Trening