Baked doughnuts med blåbær & sitron; sukkerfri

21. oktober 2015 | Godis og kaker


/inneholder sponsorlinker/

 

Denne smaken er det dere som har stemt frem, så jeg håper dere tester oppskriften. Deigen kan også stekes i muffinsformer!

Til 9 stykker trenger du:

 

50 gram smeltet smør

0,5 dl rapsolje

1,5 dl
sukrin gold

2 egg

6 dråper
stevia med vanilje

1 dl kefir

4 dl Fibramel

1 ts bakepulver

Saften av 1/2 sitron

Revet skall av 1/2 sitron

1 dl frosne blåbær

 

Til glassur

2 ss sitronsaft

1/2 eggehvite


Sukrinmelis

 

Slik gjør du:

Rør sammen smør, olje, sukrin, egg og stevia. Pisk godt!

Tilsett sitronsaft, skall og kefir. Sikt inn mel og bakepulver.

Rør tilslutt inn bærene.

 

Sett ovnen på 180 grader varmluft.

Smør doughnutbrettet og fordel røren.

Stekes i 15 minutter. Avkjøles helt før du tar dem ut.

Det er ikke ofte jeg forsyner meg mer enn en gang av alt jeg lager. Ofte lager jeg jo flere oppskrifter på en dag, men disse måtte jeg forsyne meg av både en, to, tre og fire ganger! Nam!

 

Hva synes du forresten om det nye designet mitt?

– Desiree

 

 

 


21. oktober 2015 | Godis og kaker

Kommentarer (4)

  1. Dette skal prøves ut til helgen! Men jeg lurer på om det er mulig å lage de med annet enn blåbær? Eller noe annet enn bær?

Comments are closed.