BACK TO SCHOOL

8. august 2017 | Livsstil

Sommerferien er på hell og hverdagen venter de fleste av oss. Forhåpentligvis litt deilig det også! Jeg vet ikke med deg, men jeg har alltid litt nye forhåpninger for tiden etter sommerferien. På en side gleder jeg meg til å komme tilbake til vante rutiner, men det er også en ny start og nye muligheter til å gjøre forbedringer i hverdagen. Kanskje man ønsker seg bedre treningsrutiner, bli flinkere til å forberede matuka, klare å organisere hverdagen litt bedre for alle i familien. Ja, jeg er sikker på at det er flere som kjenner seg igjen.

Jeg vet hva jeg er god på! Mat, trening og planlegning av middager og matbokser, og det hadde jeg tenkt jeg skulle vie et par innlegg til nå i august. Jeg vet også hva jeg ikke er så god på 😉 For selv om jeg er ganske ryddig av meg i jobben min, er jeg mildt sagt uorganisert ellers… Hjemme tuller de med at jeg bruker opp all min praktiske sans og evner til å organisere på jobb og mat.

Når det kommer til fritidsaktiviteter, treninger, utstyr, klær, osv er jeg helt – helt håpløs! Men som jeg ofte sier til kundene mine, å vite at du har et problem eller en utfordring er egentlig en bra ting, da vet du hva du må finne løsningen på!

Så, i år er det der jeg skal legge litt ekstra energi. Derfor er det kjøpt inn både ukeplanlegger, kalender og merkelapper! Yes, det tok meg bare åtte år å skjønne at det kan være lurt å merke klærne til Vilde. En ting er at de fort blir liggende igjen på skolen, på treninger og hjemme hos venner. Vi har jo også et moderne «familieforhold». Og det er ikke alltid like lett å holde styr på hva hun har av klær både her og der. Noen som kjenner seg igjen?

Jeg har bestilt selvklebende navnelapper fra Askeladden Navnelapper.

Utrolig praktisk!  

Du kan velge mellom flere forskjellige design, før opp ønsket tekst og bestill!

Vilde falt så klart pladask for Vaniana designet, men her er det flere morsomme å velge i mellom både for gutter og jenter!

Jeg er ikke noen supermamma når det kommer til merking. Skal jeg være helt ærlig så måtte et par favoritt plagg forsvinne før jeg fikk surra meg til å begynne med det! Men nå merkes i alle fall alt av yttertøy, gymtøy, ulltøy og favorittene! Det er jo ikke noen sak når det er så enkelt både å bestille og feste! Pass bare på at du fester navnelappene på merkelappen eller vaskeanvisningen i tøyet – ikke rett på stoffet, så er du good to go!

I tillegg til navnelapper har jeg bestilt selvklebende reflekser herifra!

Disse skal festes på både sekker og yttertøy. Vi tenker ikke på det nå, men plutselig er høsten og mørket her, og jeg blir like sjokkert hvert år over hvor mange som ikke bruker refleks! Har til å med bestilt noen til løpetøyet mitt!

Du finner Askeladden Navnelapper HER. Gratis frakt og rask levering!

Pst! I løpet av kvelden arrangerer jeg en hyggelig give away på Instagram (Fitfocuse) i samarbeid dem Askeladden Navnelapper!

 

Stort Smil

Desiree

 

8. august 2017 | Livsstil