Bilde: Monsterfoto

Back on track! Mitt nye treningsprogram

20. desember 2016 | Trening
Jeg trener, og trener ganske mye, men det begynner å bli en stund siden jeg hadde godfølelsen inne og fremgang på treningsfronten. Lite struktur og trening i komforsonen holder til vedlikehold, men nå er det på tide å gjøre grep.


Monsterfoto

For nybegynnere anbefaler jeg alltid fullkroppsprogram. Altså et treningsprogram hvor man trener hele kroppen to til tre ganger i uka. Etterhvert som man har trent styrke en stund kan det være lurt og bytte til et splitt-program hvor man veksler mellom økter med fokus på overkropp og økter med fokus på underkropp. Slik har jeg trent en stund nå, men øvelser, sett og repetisjoner har variert ut ifra dagsformen. Og for å være helt ærlig så er det en stund siden jeg virkelig har presset meg selv på trening. No more!

Så for første gang på lenge har jeg satt meg ned og laget et treningprogram til meg selv!


Du kan laste ned treningsprogrammet mitt
HER


Som du ser så varierer jeg litt på antall sett og repetisjoner her også. Tunge ben-øvelser som knebøy og markløft utføres 5×5. Dette er øvelser jeg har lyst til å bli sterkere i. Her tar jeg gode pauser. Resten av programmet utføres med korte pauser og høyere intensitet. Jeg liker å få litt puls og svette på pannen også når jeg trener styrke.


Dette programmet passer best for deg som har trent litt styrke før.


Håper det inspirerer.


Stort Smil


Desiree

20. desember 2016 | Trening

Kommentarer (4)

  1. Åh, helt supert, dette skal testes ut i morgen! I samme båt som deg, står litt fast på treningsfronten og hatt lyst til å prøve ut splittprogrm lenge. Tusen takk!

Comments are closed.