Back in the game!

20. april 2015 | Trening

De som har lest bloggen en stund vet at jeg er glad i å klatre.

Jeg tok brattkort for snart fem år siden, og siden senteret jeg jobber på har en 13 meter høy klatrevegg, med 6 forskjellige topptau er det lissom ikke noen grunn til å la være!

Klatring er en helt fantastisk treningsform! Hele kroppen får kjørt seg. Skikkelig deilig!

Det siste året har det derimot ikke blitt så mye klatring på meg… Grunn? En trøblete skulder som ingen fant ut av…

 

Før jeg traff Kiropraktorene ved360 Chiropractic

.
Som personlig trener er jeg helt avhengig av å ha et godt samarbeid med dyktige terapauter. Og jeg kan snakke varmt om både fysioterapi og akupunktur, men denne gangen var det altså en kirpopraktor som fikset min skulder, som  var så vond at den ikke kunne belastes over skulderhøyde.

 

En ting er å fikse et problem. Det aller beste er hvis problemet ikke kommer tilbake igjen!

Flere kjenner seg sikkert igjen der!

 

Disse har en veldig helhetlig (360 grader) tilnærming til menneskekroppen og helse. De ser ikke bare på skjelletet, men også kosthold, vaner, mentalt overskudd, osv, osv. Og det er klart at ting som dårlig kosthold og stress også påvirker oss fysiskt!

Jeg har faktisk trua på at jeg er tilbake i klatreveggen for godt. Behandling tar tid, men i mellomtiden koser jeg med å være back in the game!

 

– Desiree


20. april 2015 | Trening