HVORFOR BA JEG 31.000 PERSONER TRYKKE UNFOLLOW!?

13. mars 2018 | Personlig Trener Desiree Andersen

Man tenker kanskje at det aller, aller viktigste for en som driver en blogg er følgere. Følgere på Facebook, følgere på Instagram, følgere på Snapchat og mange kanaler hvor man spre innhold. Jeg er egentlig ganske uenig…

For hva betyr vel mange følgere hvis de ikke har en positiv opplevelse av det du deler, eller virkelig ønsker å ta del i det man lager? For noen betyr det kanskje mye, for meg betyr det lite.

Så i helgen gjorde jeg noe ganske så skummelt for en som tross alt lever av sosiale medier. Jeg sendte ut melding til alle som mottar automatiske oppdateringer fra meg – 31.257 personer og oppfordret dem til å melde seg av disse oppdateringene hvis ikke de hadde glede av dem.

Man kan på mange måter si at det var litt som å legge hode på hoggestabben! Sosiale medier er noe som opptar mer og mer av hverdagen vår, og som mange opplever påvirker dem på en negativ – eller positiv måte.

Jeg ønsker kun å bidra til det positive!

Jeg ønsker at når jeg poster noe på blogg eller Instagram eller sender ut et nyhetsbrev, ja så skal du bli nyskjerrig og glad og kanskje litt engasjert! Jeg ønsker at du skal sitte igjen med følelsen av at Fitfocuse gir deg nettopp det i hverdagen – fokus på noe som er BRA FOR DEG!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

13. mars 2018 | Personlig Trener Desiree Andersen