Arms and Abs workout

15. februar 2016 | Trening


/skrevet i samarbeid med Atkins Norge/

Når man har fokus på korte, effektive treningsøkter og trening man kan gjøre når som helst og hvor som helst er det fort gjort å ha fokus på de store tingene, det som er enkelt å trene uten utstyr – underkropp. Men overkroppen trenger faktisk trening den også, teoretisk sett trenger den kanskje mer? Bena blir tross alt brukt i løpet av dagen, dog ikke så mye som de er skapt til..

Vi sitter mye, ofte med dårlig holdning av anspente muskler,  og da er denne økten flott å kunne ty til hjemme på stuegulvet eller i kombinasjon med en en luftetur. Siste alternativ anbefales på det sterkeste!


Hver øvelse utføres i 30 sekunder før du går rett videre til neste – hele sirkelen utføres 2-4 ganger.


Unntaket til de 30 sekundene er første øvelse som jeg vil at du skal gjøre i 60 sekunder. Om ikke du har gått en tur i forkant er dette en flott oppvarmningsøvelse. Om du alt har gått en tur – se på det som en bonus, denne øvelsen har kroppen godt av!


– Start med å gjøre en knebøy


– Sett deretter hende i gulvet og gå fremover på håndflatene til du står i en høy planke


– Gå tilbake på håndflatene til knebøy og reis deg helt opp


OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Øvelse nummer 2 er Armgang.Øvelse nummer 3 – Båten med twist.


– Sett deg ned på rumpa og len deg bakover


– Roter overkroppen fra side til side


– Pass på at du aktivt trekker navelen innØvelse nummer 4 er bordet. En flott øvelse som ikke bare trener armer og core, men også bevegelighet i skuldre/bryst.Øvelse nummer 5 er push up med rotasjon til skrå planke.


– Du kan selv bestemme om du skal ha bred eller smal push up.


-Gjør en push up. Når du kommer opp til strake armer roterer du opp på den ene armen.


– Valgfritt er det om du legger til en hoftedip, men om du gjør det så lover jeg deg noe som svir i sidene!Nest siste du skal gjøre er en lav planke med twistTilslutt i hver runde bruker du 30 sekunder på denne strekken. DET er obligatorisk!God økt.


Smil fra meg og Frøya15. februar 2016 | Trening

Kommentarer (4)

Comments are closed.