Er jeg årets Trenings og helseblogg?

27. desember 2016 | Blogg

Jeg må få starte dette innlegget med å takke dere for å nominere meg til årets Trenings og helseblogg i Vixen Blogawards.

Når man lever av å blogge er det mange ting man skal være god på og mange forbindelser som skal «pleies». Samarbeidspartnere, annonsører, agenter og mediefolk, men man må aldri glemmer de aller aller viktigste – dere. Og at dere synes jeg er verdt denne prisen betyr mye mer for meg enn hva en fagjury til slutt avgjør. Så igjen tusen, tusen takk.

Jeg er nå blant ni andre semifinalister. Ønsker du å se meg videre i finalen trenger jeg fremdeles din stemme. Avstemningen finner du inne på vixen.no. Hvis jeg har forstått reglene riktig kan man stemme flere ganger, men kun to ganger i døgnet, og frem til og nyttårsaften.

Stort Smil

Desiree

.

27. desember 2016 | Blogg

Kommentarer (1)

Comments are closed.