ÅRETS PÅSKE EGG | fra meg til deg

8. april 2019 | Uncategorized

reklame i samarbeid med Sunkost

APPLE HER GOOGLE HER

 

Jeg er veldig glad og ikke minst takknemlig for at så mange mennesker har lyst til å ta del i alt jeg lager og deler på forskjellige plattformer.

Om du er medlem på www.fitfocus.no, om du har lastet ned appen min, kjøpt en av bøkene mine, besøker bloggen med jevne mellomrom eller bare legger igjen en «like» på instagram eller facebook. Uansett, så er det takket være deg at jeg hver dag har muligheten til å dele inspirasjon til sunn mat, lage effektive treningsprogrammer og vise de som har lyst – at det å leve sunt, det kan være lett!

Siden vi når går inn i en litt annerledes påske har jeg lyst til å gi noe tilbake til alle dere. Derfor kan du nå laste ned 1 uke trening – helt gratis HER.

I samarbeid med Sunkost har jeg også samlet 15 av mine beste påske oppskrifter i et eget hefte. Det inneholder alt fra turmat, til kaker og konfekter. Du kan laste ned dette HER.

 

 

Når man jobber på sosiale medier har man jo egentlig aldri fri, så jeg vil nok titte innom som vanlig også de neste par dagene.

Men takk for at du følger <3 Og god påske!

 

Stort Smil

Desiree

 

 

8. april 2019 | Uncategorized