Løper på mølle

Årets morsomste treningsmål!

29. januar 2017 | Løpeskolen

/annonse/

Det er faktisk ganske mange år siden jeg har hatt et treningsmål . I det daglige trener jeg stort sett fordi jeg synes det er gøy, og den hyggelige bieffekten av moroa er at man har en kropp som fungerer, god helse, en deilig dose overskudd også føles det veldig, veldig godt!

Men i år skal jeg altså løpe mitt første løp på flere år!

Som med treningen min ellers skal jeg først og fremst gjøre det fordi jeg tror det blir gøy! Jeg skal løpe med noen venninner, og selv om vi er på litt forskjellig nivå er altså årets morsomste treningsmål KK-mila!

Løper på mølle

We are all runners, some just run faster!

Jeg har aldri vært med på KK- mila før, men både Annette og Silje skryter arrangementet opp i skyene! Stemningen skal visst være helt fantastisk, og det er plass til alle former for løpere! Akkurat det gjør at jeg er ekstra stolt over å få lov til å være ambassadør for KK mila – et folkelig arrangement med plass til alle. Man kan løpe både 5 og 10 kilometer! Litt usikker gikk jeg tilslutt for 10 km ( nå har jeg sagt det). Bena mine synes det er morsomst å løpe rundt 8 kilometer, men altså… 10 skal jeg klare!

Har du lyst til å være med på KK-Mila får du 80 kroner i rabatt ved bruk av koden FITFOCUSE

Løpet arrangeres 2. september, og jeg har store planer for all moroa som skal skje på bloggen i den forbinnelse! Allerede nå er vi jo igang med FIT running challenge. Et 10 uker langt løpeprogram i tre forskjellige nivåer.

Blir du med på årets morsomste treningsmål KK-Mila?

Stort Smil

Desiree

 

 

29. januar 2017 | Løpeskolen