Årets julegavetips: Same procedure every year!

19. november 2017 | Jul, Livsstil

/Reklame i samarbeid med Fotoknudsen/

 

Altså, når man først har funnet noe som funker – ikke prøv å forandre det. Og dette julegavetipset bringer tårer frem i besteforeldres øyne hvert år 😉 For i år som sist år og året før der er det fotobok som ligger under juletreet til både min mamma og pappa. De vet at det kommer, så ingen spoilers her!

Det er nemlig ikke så lett å finne på julegaver til de som har alt, så hvert år setter jeg sammen en liten minnebok til mine foreldre, og oss selv!

Med mobilen i lomma har vi jo blitt stadig flinkere til å dokumentere det vi gjør, men det betyr jo ikke nødvendigvis at vi har blitt bedre til å ta var på disse minnene? Noen bilder havner kanskje på Facebook eller Instagram, men jeg ønsker også at mine barn om to eller tyve år skal kunne ta frem et album og bla igjennom morsomme historier og ferieminner! Og det får du ikke til når bildene ligger på et minnekort, en gammel mobil eller en Facebookprofil…

Så jeg tråler igjennom det jeg har av bilder og setter sammen noen høydepunkt og morsomme stunder fra året som har gått.

   

Det har blitt en aldri så liten tradisjon å bruke bilde av føttene våre som forsidebilde.

Litt morsomt å tenke på at neste års bilde vil det være fem, kanskje seks par føtter som skal med.

Det samme gjør jeg egentlig med julekort.

Jeg vet at vi sikkert burde tatt på oss nisseluer hele gjengen og funnet frem selvutløseren til kamera, men jeg har lyst til å dele litt fra året som har gått, også på julekortet som vi sender ut til venner og familie. I en travel hverdag er det jo ikke så ofte man ser hverandre, så jeg synes dette er en hyggelig måte å oppdatere nære og kjære på.

Både boka og julekortene lager jeg inne på Fotoknudsen sine sider. Men du kan også gjøre dette enkelt på mobilen med Fotoknudsen sin app! Du kan laste ned appen for iPhone HER og Android HER

Både på nettsiden og i appen ligger det flotte maler klare, det er bare å importere de bildene du vil bruke.

Valgmulighetene er uendelige om du har lyst til å sette eget preg på både fotobøker, julekort, kalendere, osv, osv. Og du kan enkelt legge til flere sider, mer tekst, andre farger, flere bilder, hva du enn måtte ønske.

Akkurat nå er det ekstra hyggelig førjulspriser hos Fotoknudsen.

Frem til 23. november klokka 11:00 får du 30% på absolutt alle produkter. Så om du fremdeles mangler noen julegaver, eller som oss har lyst til å ta litt ekstra godt vare på minnene fra året som snart har gått, er det virkelig verdt en titt.

Søndag deler jeg også ut gavekort på 1000 kroner fra Fotoknudsen på min Instagram. Så titt gjerne innom!

 

Stort Smil

Desiree

19. november 2017 | Jul, Livsstil