Årets aktive familietips fra meg

20. juni 2016 | Livsstil

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Med hund og små barn, som ikke er så små lengre, ser plutselig sommerferien litt annerledes ut enn den gjorde for bare noen år siden. Det må lissom skje litt mer, og rastløs som jeg er passer det meg godt.

Det er ikke mange årene siden Vilde måtte lokkes med både is og andre belønninger for å bli med på en skogstur eller severdighet som ikke involverte tegneseriefigurer. Nå er hun førstemann på sykkeltur, ivrig fisker og fast bestemt på at hun skal gå Trolltunga i år. Akkurat det siste er ikke mor helt sikker på. Dette er tross alt jenta som satte seg ned på stien etter å ha gått tur i en halv time, fordi hun plutselig forsto at vi var på tur!  Det er et år siden, men så er det er heller ikke lengre….

Den beste investeringen vi har gjort i sommer er en familie- kajakk! Vi er alle sammen glade i å være på sjøen. Og med Tjømes nydelige skjærgård i gå avstand fra huset var det ikke så mye å lure på. Dette er rett og slett perfekt for små familier som bor i nærheten av sjø og vann! Kajakken er så lett at den kan bæres av to voksne og du kommer deg enkelt utpå vannet. 

Kajakken har plass til 2 voksne og ett barn og ligger utrolig godt og stødig i vannet. Seter og padleårer fulgte med. Jeg har ingen erfaring med kajakker, og er rett og slett så positivt overrasket at jeg bare måtte tipse dere! For jeg føler at vi har fått utrolig mange opplevelser for pengene! 

Vi har alt vært ute på tur med både Frøya og Vilde som passasjerer, men kamera har blitt igjen på land enn så lenge. Men nå er jeg så sikker på at vi skal klare å holde oss tørre, at neste gang blir kameraet med. Jeg gleder meg til å vise dere mer!

Men ferien er igang og planer blir lagt. Så her er mitt lille tips til andre familier i ferieplanlegningen. 

Vår er fra WEE Caravan og Fritid, Du ser den
HER

. (sponset) Jeg må ærlig innrømme at jeg synes vår er større enn på bilde, men det er nå den.

 

Hva gjør dere for å få aktivisert store og små i ferien?

 

Smil

Desiree


20. juni 2016 | Livsstil

Kommentarer (4)

  1. Kjekt med kajakk tenker jeg. Vil helst ta turer til både fots og på sykkel. Det jeg liker best ^^

  2. Det ser skikkelig koselig ut, jeg har bare meg selv å tenke på. I dag har det regner skikkelig, jeg som hadde tenkt til å ta meg en jogge tur. Men får håpe morgen dagen blir mye bedre. 😀 Ha en super duper kveld 🙂

  3. Vi bruker kano, i tillegg til påhengssykkel, og på vinteren skisele. Da får Silje på 5 hjelp opp de bratteste bakkene, men kan likevel bidra til å komme fremover. En revolusjon for det aktive liv!Også går vi tur, og er bevisste på at turene både blir korte og lange. Det er ikke nødvendig å streve alltid.Godt humør er en forutsetning for en fin aktivitet!

Comments are closed.