En arbeidsdag i Stockholm -bildedryss

17. mars 2017 | Turer & Opplevelser

 

Så sitter man altså på toget hjemmover etter et hektisk døgn, tur/retur Stockholm. Min første gang i Sveriges hovedstad, og selv om det ikke var mye jeg rakk å se mellom hotell og jobbing ga det absolutt mersmak!

Jeg dro dit i forbindelse med at Biolage i disse dager slipper en helt ny produktserie – RAW. Fri for parabener, kunstige farger og silikon. Jeg gleder meg til å både teste produktene og skrive mer om dem, men akkurat nå hadde jeg tenkt å bare dele noen bilder og inntrykk fra dagen! Flere har også spurt om disse klærne, så jeg tenkte vi kunne begynne dagen her, på flotte Sødermalm!

Skjorte – Never Naked, Bukse – VILA, Sko H&M, Sekk Accessorize

Pink for spring 😉

Med meg fra Norge var Anja bak bloggen Green House. Egentlig veldig deilig å dra på tur med en annen blogger! Da er liksom ting som dette lov!

Carmera eats first!

Anja har bakgrunn som journalist og moteredaktør! Så på hennes initativ slo vi den lille fritiden vi hadde ihjel med vindus shopping og besøk på diverse vintage butikker på Søder.

 

When in Sweden!

Eventet var helt fantastisk! På en hyggelig liten vegansk restaurant! Vi ble servert en tre retters lunsj basert på de råvarene som du faktisk finner i Biolage RAW serien! Og fikk høre den grønne reisen til tre inspirerende damer.

Det ligger utrolig mange spennende tanker og idealer bak dette produktet! Jeg gleder meg til å dele.

Tilslutt må jeg bare ta med dette utrolig kule skiltet som prydet hele vegge i resepsjonen på Scandic Grand Sentral! Jeg trodde jeg hadde gått feil rett og slett!

Nei, hit skal jeg tilbake!

Stort Smil

Desiree

17. mars 2017 | Turer & Opplevelser