Antrekk fra God Morgen Norge

8. november 2017 | Livsstil

Hva skal man si – litt off topic, men jeg har fått så mange spørsmål om blusen, kjolen, hva det enn var jeg hadde på meg på God Morgen Norge at jeg likså godt deler det på bloggen. Synes jo det er litt stas at andre synes klærne mine er fine 😉 Selv om jeg er mest komfortabel med å bloggen om trening og mat.

Det første jeg kan si er at det hverken er en bluse eller en kjole. Det er rett og slett ett sett i to deler!

Hele settet er kjøpt hos Seven i Tønsberg. De har også nettbutikk – så du finner det HER. 

Skjørtet er jo et typisk plagg man kan bruke til flere anledninger og året rundt! Det er allerede en stor hverdags favoritt sammen med en stor ullgenser. Blusen er også kjempe kul til et par jeans og en ulljakke. I det hele tatt flere antrekk til både pent og hverdags.

Ser fremdeles skoa mine 😉

Skoa er det også mange som har spurt om. De er kjøpt på skoringen. Litt usikker på merke, men de er foret og vannavstøtende. Så veldig praktiske for vinteren her på Østlandet.

 

Stort Smil

Desiree

8. november 2017 | Livsstil