Vixen blogawards 2016

Antrekk 19.01.2017

23. januar 2017 | Livsstil

Jeg har fått så mange spørsmål om klærne jeg hadde på meg på Vixen blogawards, at jeg tilslutt bestemte meg for å bare dele det her!

Uvant som jeg er i å dokumentere mitt eget liv hadde jeg ikke med kamera på Vixen, så det beste bilde ble faktisk et mobilbilde tatt hos frisøren! Men jeg låner også bilde tatt i presseveggen. Mobilbilder er liksom fyfy i blogg Norge!

Vixen blogawards 2016
Bilde; vixen.no

Jumpsuit er av merket mih – og kjøpt på Bossanova i Tønsberg.  Det er faktisk det dyreste plagget jeg noen sinne har kjøpt meg! Men jeg er ikke snauere enn at jeg drar en ullgenser over å bruker den til hverdags også. Så behagelig å ha på!

Halskjede er kjøpt på finteting.com . Jeg husker ikke merke. Du får kjøpt det med forskjellige bokstaver på. Jeg har D for Daniel og Desiree.

Armbånd er designet av Camilla Phil for gulsmed David Andersen. Dette er fra hennes siste kolleksjon. Elsker at smykkene hennes er så enkle! De kan brukes til hva som helst!

Hår og sminke er det WOXX frisør på Frogner som skal ha æren for. De reddet virkelig kvelden!

Skoene er fra H & M.

 

Vixen blogawards 2016

Jeg tror aldri jeg har følt meg så fiiiiiin før! Litt av en kontrast til sist år kan man si!

Stort Smil

Desiree

23. januar 2017 | Livsstil

Kommentarer (2)

Comments are closed.