Ansikts spa

Ansikts spa for travle damer – kun 2 produkter.

22. mai 2017 | Beautytalk

/inneholder affiliate linker/

Selv om hudproblemene mine har blitt mye bedre etter at jeg fikk gode rutiner rundt hudpleie merker jeg at det fremdeles er ting som trigger. Stress og sukker står helt klart på toppen av den listen!

Mai har med andre ord ikke vært en god måned for min hud. Og etter en uke som har rommet både 17. mai og tre dager med kos og hygge på Vestlia har jeg fått flere vonde og betente kviser…

Så i dag gikk jeg igjennom mitt eget lille ansikts spa. Dette gjør jeg vanligvis en gang i uka, to om jeg rekker. For dette tar faktisk ikke lengre tid enn en vanlig dusj og litt stell, men det er utrolig deilig og oppfriskende!

Ansikts spa

TRINN 1:

Fjern sminke. Jeg bruker vanlige våtservietter til dette.

TRINN 2:

Rens og peel.

Etter at en leser gjorde meg oppmerksom på at den cleanseren jeg pleide og bruke inneholdt mikroplast byttet jeg til ISUN sin Lavendel Sage CleanserDenne er tilpasset normal til uren/fet hud. For tørr hud passer Lemon Balm best, og for sensitiv hud Coconut cucumber.

Har du en god cleanser som denne trenger du ikke å investere i en peel eller ansikts skrudd i tillegg. Tilsett litt sukker, chiafrø eller kaffe i cleanseren og du får en fin eksfolierende effekt.

Akkurat nå bruker jeg en Konjac svamp med cleanseren min. Den eksfolierer og renser huden effektivt og stimulerer blodomløpet. Litt som tørr børsting av huden. Effekten skal være mer glød og spenst til huden.

ISUN cleanser

TRINN 3:

Maske. Og denne masken er helt magisk! I krukken finner du tørket leire. Leiren kan blandes med vann, appelsinsaft, honning, eplecider eddik eller yoghurt alt etter som hvilken effekt du ønsker. Det følger et lite hefte med masken, slik at du kan tilpasse masken din hud og dine behov!

Du kan til og med lage forskjellig maske til forskjellige deler av ansiktet. Jeg bruker leire + honning på kjeven min da det er her huden min er betent, og appelsinsaft + leire i resten av ansiktet for å gi kollagen produksjonen en BOOST (les anti rynke…)

Du finner Odacite Synergie 4 HER

Jeg pleier å ta på meg masken før jeg går i dusjen. Så vasker jeg den av når jeg er ferdig med å dusje og tørke meg.

TRINN 4:

Avslutt med ditt eget serum eller fuktighetskrem.

Stort Smil

Desiree

 

 

22. mai 2017 | Beautytalk