Anbefaling; Motivasjon i daglige doser.

14. januar 2015 | Motivasjon


Motivasjon er gjerne noe som kommer og går. Spesielt når målet er et eller annet sted langt der fremme.Personlig prøver jeg først og fremst å finne glede i nåsituasjonen, det er tross alt der man er.

 

– Glad for at man spiser sunn og god mat.

– Glad for å ha tid med familien.

– Glad for at man tar vare på seg selv.

– Glad over at man kommer seg ut i frisk luft selv om soffaen skriker.

– Glad for at man pushet seg selv gjennom hele treningsøkten.

– Og glad for at man er på vei mot målet.

 

Men noen dager er tyngre enn andre, det er lov å ikke være frøken positiv hele tiden.


 


Motivasjon i små daglige doser er hva denne damen anbefaler.

 

Jeg finner motivasjon i:

 

– ny kunnskap

– planleggning

– mennesker jeg ser opp til

– i frisk luft

– spreke blader

– nytt treningstøy

– ett nytt treningsopplegg


ordtak


 

Jeg vet det er klisje, men alt til sitt bruk.


Jeg elsker denne!

Den minner meg på at jeg ikke må bekymre meg så mye, at ting alltid ordner seg og at livet faktisk er en fantastisk reise.


Andre favoritter

– Gjør noe godt for deg selv.

– Du er ditt eget ansvar.

– Det er helt greit at ikke alt går etter planen! Så lenge du fortsetter mot målet.

– Det finnes dessverre ingen snarveier. Ta trappa!


Har du noen favoritter?

 

– Desiree


14. januar 2015 | Motivasjon

Kommentarer (12)

  1. Takk og takk, kunne ikke vært mer enig 🙂 Kjenner jeg er glad jeg startet på dette prosjektet sånn lett i desember, gjør det mye enklere nå 🙂 Sier til alle jeg kjenner at jeg samler på skritt, og går både hit og dit 🙂 Sparer miljøet også 🙂

  2. Supert innlegg. Jeg er også med på opplegget ditt. På dag 3 nå, men «tjuvstarta» allerede rett før nyttår med å starte motiveringsprosessen og så smått begynne å tenke på annet enn ribbe og julekaker. For meg er den viktigste motivasjonsfaktoren å lese om trening og kosthold, samt fokusere på «her og nå». Ikke tenke på alt jeg går glipp av. Og for hver gang jeg får lyst på sjokkis eller usunn (men digg) mat, forestiller jeg meg at for hvert tygg jeg tar, eeeeser kroppen ut. Da mister jeg lysta 😉 Visualisering som teknikk er noe alle burde lære seg. Da ser man straks mye mer positivt på ting og det blir lettere å nå sine mål. Ha en suveren dag.

  3. Mona: Høres ut som du har gjort deg noen gode refleksjoner før oppstart 🙂 Det tror jeg er viktig!

  4. Desiree, som pt, hva er det du tenker de dagene kroppen din motarbeider deg i form av sykdom? Jeg skulle begynne på programmet ditt forrige uke, men da ble jeg kjempeforkjøla og sengeliggende. I dag hadde jeg tenkt meg på zumba men måtte gå hjem fra jobb pga sinnsyk hodepine. Det førte til lite mat ila dagen som igjen gir meg hodepine under og etter trening. Med tanke på at jeg startet dagen med hodepine så blir det ikke zumba i dag heller. Dette får meg til å føle meg lat og at jeg kommer med unnskyldninger. Jeg er så gira på å komme skikkelig i gang med trening, få meg pt til å vise meg alle øvelser skikkelig og sette i gang.. Men så blir jeg satt ut av helsa av en eller annen form..Også, jeg er i et prosjekt på jobb hvor jeg innimellom må jobbe veldig lange dager noen uker i strekk. Før jul ble det 12 timers dager omtrent hcdr dag og da er ikke kroppen klar for trening,. Har du noen tips til hvordan jeg kan unngå å miste progresjon (forutsatt at jeg kmmer i gang så klart ) hehe..Til slutt vil jeg bare si hvor fantastisk denne bloggen er. Du inspirerer veldig, og har en fantastisk kropp, det må jeg bare få si 🙂 takk for motivasjonen du er 🙂

  5. Hei igjen – takk for motivasjonen! Mange gode og inspirerende ord 🙂 jeg har et par spørsmål:1. Fiskekaker og magre kjøttpølse – god proteinkilde?Må ærlig innrømme at 150gr påleggskinke er litt mye i lunsjwrap, og dyrt:p prøver derfor å bruke rester fra tidligere middager, men litt usikker på om det er gode kilder til protein 🙂 kanskje du har en god nettside eller noe som informere om dette?Ha en fin dag 🙂

  6. Janne: Jeg er for overskuddstrening! Man skal ikke presse kroppen sin når man ikke er i form! Men en gåtur, litt frisk, luft en yoga time, en lett styrkeøkt kan gjøre mye for en en sliten kropp og et stressa hode! Jeg snakker både av erfaring og kunnskap 😉 Man skal være snill med seg selv, på alle plan tenker jeg. Det gir best resultater i det lange løp 🙂 Og forresten – takk #rødmer 🙂

  7. Caroline: Blandingsprodukter er aldri like bra som rene produkter, men jeg tenker at i nøden er dette bedre enn mye annet 🙂 Det er en liste over proteiner i samme innlegg som kostplanen, men den er kanskje ikke så detaljert?Jeg kan oppdatere den på neste kostplan 🙂 Takk for konstruktiv tilbakemelding 🙂

  8. Har vært så slapp å sliten disse dagene, skjønner ikke hva jeg gjør feil. Jeg unner meg ingenting utenom kostplanen. Er virkelig streng mot meg selv. Men føler jeg er i en boble. Misforstå meg rett jeg er kjempe fornøyd med programmet, men. Er d slik at jeg skal føle meg så slapp..? På mandagens trening (saltime) gikk jeg nesten i gulvet. Ble så svimmel og uvel. Mellom måltidene synker blodsukkeret så fort at jeg blir trøtt og svimmel. Har du noen tips?

  9. Emilie: da er dette for lite mat for deg. Planen er laget fot den gjennomsnittlige voksne kvinne som trenger å gå ned noen kilo. Du trenger mer mat. Basta 🙂

  10. Lene: så flink du har hvert 🙂 Det forsvinner en del vann ut av kroppen den første uke, men 7 cm er allikevel imponerende! 0,5-1 kg i uka er forventet vekttap.

Comments are closed.