Det skjer mye spennende på desireeandersen sine platformer utover høsten! Og i den forbindelse jobber jeg i disse dager med å ta nye bilder av gamle favorittoppskrifter på bloggen. Hvorfor kan noen sikkert spørre seg. Vel, det har jo skjedd litt på bilde fronten de siste to årene!
Denne retten fotografert sommeren 2016 kontra sommeren 2018 😉
Hvordan vil det se ut om to nye år?!
Uansett så er retten så god og sommerlig at den fortjener en oppdatering og noen nye bilder. Lages enkelt i en panne. Minimalt med oppvask, minimalt med tid, men masse smak!
TIL 4 PERSONER TRENGER DU:
Ingredienser
- 4 kyllingfilleter
- 1 liten sommerkål
- 1 bunt vårløk
- 2 gulrøtter
- 1 pose sukkererter
- 1 gul løk
- 1 boks mais
- 2 fedd hvitløk
- 1 neve ramsløk
- 2 dl lett matfløte
- 0,5 dl revet parmesan
- Salt, pepper, 1 ts paprikapulver, 0,5 ts chillipulver
Valgfritt: 2 ts tabasco med chipotle
Fremgangsmåte
- Start med å steke løk, gulrøtter og hvitløk i litt olje til løken er blank.
- Kutt opp kyllingen og tilsett denne. Brun lett.
- Kutt kålen opp i tynne strimler. Tilsett.
- Hell over fløte og krydder.
- La det hele simre på middels varme i et par minutter.
- Tilsett så erter, vårløk og parmesan.
- Strø over hakket ramsløk ved servering
Serveres som den er eller med fullkornsris til.
Stort Smil
Desiree
Hva om man ikke har ramsløk? Tips til noe sannhet som kan brukes eller bare kutte?
Hva om man ikke har ramsløk? Tips til noe sannhet som kan brukes eller bare kutte den?