Jeg hadde egentlig ikke tenkt å blogge mer i dag. Jeg hadde heller ikke tenkt å blogge denne middagen, så nå sitter jeg her lettet over at jeg i siste øyeblikk bestemte meg for å ta bilder av herligheten. For dette er nok noe av det beste jeg har laget!
Perfekt til en lørdag eller søndagsmiddag, hvor man ikke vil bruke lang tid på kjøkkenet. Alt legges bare i en form og lager seg selv i ovnen!
Til 2 personer trenger du:
2 kyllinglår
4 poteter
4 gullrøtter
2 sitroner
1/2 dl fibersirup eller honning
Tørket Rosmarin
Sitronpepper
Salt
Olivenolje
Slik gjør du:
Sett ovnen på 210 grader.
Bland sammen 1 dl sitronsaft, honning, 2 ss olivenolje, 2 ss rosmarin, 1 ss sitronpepper og 2 ts salt.
Legg kyllinglårene i en frysepose og hell all marinaden over.
Lukk og legg i kjøleskapet.
(Dette kan du med fordel gjøre noen timer før middagen skal lages)
Kutt så opp poteter og gulrøtter i båter. Fordel dette utover en ildfast form. Dryss over olje, salt og rosmarin.
Legg så kyllingen på topen. Hell hele marinaden over kyllingen.
Stekes midt i ovnen i 35 minutter. De siste 5 minuttene setter du på grillen.
For syns skyld la jeg noen skiver med sitron på toppen da jeg satte på grillen.
Denne må du prøve!
Nå tar jeg kvelden. I morgen kommer info om mitt neste «prosjekt» nå som FIT på 30 dager nærmer seg slutten! Håper du blir med!
Stort Smil
Desiree
Comments are closed.