Alt du ikke så

22. februar 2016 | Motivasjon

 


Denne bloggen skal fremdeles være et positivt fristed både for meg og alle dere som besøker den daglig. Den skal fremdeles være et sted man henter glede, motivasjon og inspirasjon. Men i dag har jeg faktisk har jeg faktisk dykket ned i arkivet og funnet frem et blogginnlegg som er tre år gammelt. Dette er et av de få innleggene hvor jeg lot det skinne igjennom.  Det viser også hvordan jeg mødte mine tunge dager, og jeg tror det er flere som kan ha nytten av å lese dette <3

I dag er jeg sliten. Den type sliten som en varm dusj og en frisk gåtur ikke klarer å kurere. Det vet jeg, fordi jeg har prøvd. Jeg har også prøvd å overse det. For det passer så dårlig, og det er så mye jeg bare må gjøre! Må…..

En av de tingene jeg må gjøre er å blogge.

Jeg sier støtt og stadig at denne bloggen ikke er spesielt privat. Vel, i den forstand at jeg ikke forteller hva jeg har spist til frokost hver dag eller hvor mange kilo jeg tok i knebøy på dagens økt, så er den ikke det. Men jeg tar allikevel meg selv i å blogge om temaer som på en eller annen måte relateres til mitt private liv.

Jeg liker ikke ordet må. 

Men så satt jeg med pc’en på fanget, godt tullet inn i min tykkeste strikkejakke med tekoppen balanserende på bordkanten. Jeg tok meg fri, skapte rom for meg selv. Bare for å ha noe å finne på satt jeg og lagde en liten ordkollage.

Små tankespinn om hva som opptar meg nå om dagene. Ting jeg har i livet mitt som jeg er glad for, ting jeg har lyst til å skape, ting jeg ser frem imot. Helt ubevisst blottet for ordet må!


En liten halvtime satt jeg og skriblet ned på skjermen, og effekten var mildt sagt oppløftende! For her sitter jeg jo faktisk å blogger, selv om jeg ikke må, men fordi jeg har lyst.

Folk snøfter ofte av begreper som mental trening, coaching og visualisering. Det kan jeg forstå, selv om jeg har stor tro på det.

Dette er en veldig enkel form for mental trening. En enkel metode for å flytte fokus.

Dårlige dager kommer for alle! Neste gang- prøv!

 


Flere innlegg tror jeg faktisk ikke det er….

 


Desiree


22. februar 2016 | Motivasjon