Aloe vera; Stueplante eller superfood?

9. mars 2017 | Ernæring

/inneholder omtale om et sponset produkt/

Fredag fikk jeg en hyggelig pakke i posten fra soma.no med en flere spennende produkter. Jeg har samarbeidet med soma en god stund nå, så damene på kontoret kjenner meg godt! Jeg får alltid tilsendt produkter jeg bruker mye, men også noen små overraskelser!

Denne gangen fulgte det blant annet med en liten flaske aloe vera fra Supernature!

Jeg har brukt aloe vera som kosttilskudd tildligere, men da som juice, noe som dessverre ble litt dyrt i lengden. Ekstra positiv ble jeg derfor da jeg så at Supernature sitt produkt er et aloe vera konsentrat! Og at den lille flasken på 125 ml tilsvarte 5 liter aloe vera juice! Så i stede for å shotte 2-4 cl juice, som ikke er så god by the way, kan man tilsette 5-10 dråper i smoothie eller vann! Og da blir prisen med en gang mer overkommelig!

Jeg hoppet rett tilbake på aloe vera kjøret for å si det sånn! Og jeg mistenker at det er litt av grunnen til at jeg for første gang på 4 måneder har fått kviser! Kanskje ikke den beste reklamen å nevne det, men jeg husker at jeg fikk det sist gang jeg begynte på aloe vera også. Aloe vera har blant annen en utrensende effekt, og om jeg husker riktig fra sist gang så er det bare å holde ut kvisene en liten uke, så forsvinner de igjen. Og ja, det er verdt det.

 

Hvorfor bruke aloe vera som kosttilskudd?

Jeg begynte å bruke aloe vera i den perioden jeg var syk. Som flere av dere vet mistet jeg hår, slet med mageproblemer og hadde så klart lite energi. Det følger utrolig mange fysiske plager med det å være utbrent! Jeg fikk anbefalt produktet av en venninne, og var vel i en periode hvor jeg var villig til å prøve alt!

Planten inneholder 18 aminosyrer, 12 vitaminer, 20 mineraler, steroler, tanniner og enzymer, noe som gjør den til en av verdens mest næringsrike matvarer! Og den skal blant annet være godt for hud, hår, mage- og tarmsystemet, betennelser, immunforsvaret, smerter i ledd og gi økt energinivå! 

Konsentratet fra Supernature kan så klart brukes til så mangt! Akkurat nå har jeg valgt å ta det i bruk igjen for å speede opp hårveksten min. Jeg har også gode erfaringer med at det hjelper mot uren hud og oppblåst mage.

 

8 ting du kan bruke aloe vera til

Det er ikke verst av noe du trodde bare var en stueplante?

Har du lyst til å teste så finner du Supernature aloe vera 40X HER

 

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

 

9. mars 2017 | Ernæring

Kommentarer (2)

    1. Den du linker til sier ikke noe om dose, og det jeg har lest av forskning sier at store doser kan gi leverskader, her er det snakk om noen dråper om dagen. Jeg tenker at om du er syk burde du ikke ta noe som helst av kosttilskudd uten å snakke med en fagperson, og store doser av det meste vi kan putte i oss gir skader på sikt. Selv for mye vann 🙂

Comments are closed.