Alltid i mitt kjøleskap

14. mars 2016 | Ernæring

 

 

For en stund tilbake lagde jeg en liten videoblogg med innholdet i kjøkkenskapet mitt og mine anbefalninger i forhold til hva man burde ha i av tørrvare for å alltid kunne lage noe sunt og godt. Innlegget finner du
HER

Nå tenkte jeg at det var på tide å følge opp med et innlegg om hvilke matvarer som utgjør basen i kjøleskapet her i huset. 

Jeg er desverre ikke så flink til å ukes shoppe, men jeg er ganske god på å fylle kjøleskapet med de basisvarene jeg vet vi trenger og bruker. Utover det supplerer jeg egentlig bare med kjøtt og fisk til middagene.

 

 


Meieriproduketer:

Melk

Kesam

Lett rømme

Cottage cheese

Porsjonspakker med yoghurt/skyr

Ost

Smør

 


Frukt og grønt:


Jeg varierer mye, men fryseren er alltid fylt med både frosne grønnsaker, frukt og bær. Jeg ser ingen grunn til å ikke velge frossent. Det er like næringsrikt, ofte billigere og gjør det enklere å spise variert og sunt.

Frossen mango

Frosne jordbær

Frosne skogsbær

Frosne erter

Frosne rotgrønnsaker

Søtpoteter

Snack paprika

Appelsiner

Grapefrukt

Pærer

Mais

Spinat

Gullrøtter

 


Tørrvare:

Lettkokte havregryn

Fibramel

Solsikke kjærner

 


Skapmat:

Hakkede tomater

Røde linser

Gurkemeie

Rispapir 

Kokosmelk

 


Diverse:

Gjær

Egg

Sukkerfri vaniljesaus

 

Grunnen til at jeg ikke kjøper inn middag til hele uken er at jeg ofte velger det jeg finner på tilbud i butikken fra dag til dag. 

 

Stort Smil

Desiree

 


14. mars 2016 | Ernæring

Kommentarer (1)

  1. Mye sunt og godt! lurt å alltid ha frosne grønnsaker, frukt og bær i kjøleskapet ja^^

Comments are closed.