All around rundstykker med skyr eller yoghurt

18. august 2016 | Boller & Brød

Disse rundstykkene har lenge vært en favoritt blant dere lesere. Navnet har de fått fordi de kan brukes til det meste. Her i huset brukes de til alt fra burgerboller, til turmat, lunsj og frokost.

MEN så har det seg så at Skyr Naturelle ikke er å oppdrive i Norge lengre! Why, I don´t know! Så i dag har jeg gått inn å oppdatert oppskriften for dere. For at du ikke får kjøpt skyr naturelle i butikken lengre betyr heldigvis ikke at du ikke kan lage disse, det er bare å bytte ut skyr med samme mengde gresk yoghurt eller kesam. 



 



 


Til 6 rundstykker trenger du:

 

300 g Skyr naturelle, gresk yoghurt eller kesam

25 gram gjær

2 dl lunkent vann

1 knipe salt

1 ss honning eller 2 ts sukrin

100 g siktet spelmel

200 g fibramel

 


Slik gjør du:

Rør ut gjæren i vann.

Tilsett søtning, skyr og salt.

Rør inn melet og kna deigen godt i ca. 10 minutter.

 

Sett deigen til heving i 30 minutter.

 

Formes til 6 rundstykker og settes til etterheving i ca. 15 minutter.

 

Stekes på 200 grader i 12- 15 minutter.

 

Husk at du kan lagre alle oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER


Følg meg gjerne på Snapchat 

(Fitfocuse) 
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge 

Facebook 
siden min 


HER

 

Stort Smil

Desiree

 

Stort Smil

Desiree

 

 

 

 

Notater:


#rundstykker


#oppskrift


#proteinrundstykker


#skyrboller


#familiemat


#bakeglad

 


18. august 2016 | Boller & Brød

Kommentarer (11)

  1. Skal deigen være veldig løs? Prøvde meg på disse nå, og tok i ganske mye mer fibramel – men allikevel kunne jeg ikke forme dem som rundstykker. Endte opp med at jeg stekte dem i muffinsbrett 🙂

Comments are closed.