Disse rundstykkene har lenge vært en favoritt blant dere lesere. Navnet har de fått fordi de kan brukes til det meste. Her i huset brukes de til alt fra burgerboller, til turmat, lunsj og frokost.
MEN så har det seg så at Skyr Naturelle ikke er å oppdrive i Norge lengre! Why, I don´t know! Så i dag har jeg gått inn å oppdatert oppskriften for dere. For at du ikke får kjøpt skyr naturelle i butikken lengre betyr heldigvis ikke at du ikke kan lage disse, det er bare å bytte ut skyr med samme mengde gresk yoghurt eller kesam.
Til 6 rundstykker trenger du:
300 g Skyr naturelle, gresk yoghurt eller kesam
25 gram gjær
2 dl lunkent vann
1 knipe salt
1 ss honning eller 2 ts sukrin
100 g siktet spelmel
200 g fibramel
Slik gjør du:
Rør ut gjæren i vann.
Tilsett søtning, skyr og salt.
Rør inn melet og kna deigen godt i ca. 10 minutter.
Sett deigen til heving i 30 minutter.
Formes til 6 rundstykker og settes til etterheving i ca. 15 minutter.
Stekes på 200 grader i 12- 15 minutter.
Husk at du kan lagre alle oppskriftene mine direkte på mobilen med gratisappen Bloglovin
HER
Følg meg gjerne på Snapchat
(Fitfocuse)
for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge
Facebook
siden min
HER
Stort Smil
Desiree
Stort Smil
Desiree
Notater:
#rundstykker
#oppskrift
#proteinrundstykker
#skyrboller
#familiemat
#bakeglad
Comments are closed.