24 core øvesler

Aldri mere JOJO slanking. Mine 3 beste tips!

23. august 2017 | Kropp

Jeg har jobbet som personlig trener, kostholdsveileder og instruktør i 13 år. Når jeg ikke er på jobb på treningssenteret jobber jeg med denne bloggen, jeg følger opp mennesker over hele Norge over internettet og hver uke mottar jeg over hundre mails fra mennesker som ønsker å endre livsstil.

Historiene er mange, men det er fellestrekkene også!

Jeg skal ikke si at løsningen er enkel. Hadde den hvert det så hadde jeg enten hvert millionær eller arbeidsløs, og jeg forsikre deg om at jeg er hverken det ene eller det andre!

24 core øvesler

Det største problemet jeg ser er  ALT ELLER INGENTING mentaliteten!

Jeg vet ikke hvorfor så mange sitter med følelsen av at hvis de ikke klarer å følge en hel kostplan til punkt og prikke, så er det ikke noen vits. Eller at hvis de ikke får trent alle øktene som er satt opp i kalenderen så er det ikke noen vits å begynne eller fortsette.

Eller hvor mange kunder som har vært i en bursdag, en hytte helg eller en ferie, som føler at alt er ødelagt, så nå er det bare å begynne på nytt!

Å begynne på nytt kan jo være en fin ting det, men personlig foretrekker jeg å tenke at man bare fortsetter.

Den bursdagen, hytte helgen eller ferien ødelegger ikke en sunn livsstil, det er en del av en sunn livsstil!

Det er ikke den bursdagen, hytte helgen eller ferien som saboterer din vektreduksjon. Vektreduksjonen stopper kanskje opp, men når hverdagen kommer tilbake og du fortsetter som du pleier – ja da vil du ikke begynne på nytt – du vil fortsette å gå ned!

3 uttalelser som går igjen hos mine kunder, og mine råd.

Kanskje du kjenner deg igjen?


Det er alt eller ingenting. Når jeg først skeier ut så gir jeg opp!

Dette ser jeg både på trenings og matfronten, og jeg blir så fortvila!

Hva så om du bare får trent en gang? Er ikke en gang bedre enn igjen ? Føles det ikke bedre å få til den ene treningen enn å droppe alle?

Du har spist sunt hele uka frem til torsdag, men går på en real smell torsdag kveld. Alt er ødelagt, begynner igjen på mandag!

Neeeei! Hvordan kan en dag ødelegge for tre andre? Hvordan kan et usunt måltid ødelegge for tre sunne?


Jeg spiser sunt hele dagen, men om kvelden tar søtsuget meg.

 • Det du har i skapene er det du spiser. Hvis du ikke har tilgang til søtsaker kan du heller ikke spise dem. I hverdagen lønner det seg å velge kalorifattige og proteinrike alternativer på kvelden. Varme bær med litt vaniljekesam, epleskiver med litt sukrin gold og kanel, påleggskiver med litt avokado, omelett av eggehviter, grønt og litt ost. Denne bloggen er full av både salte og søte alternativer.
 • Spis nok mat dagen igjennom!
 • Få i deg nok fett og proteiner.

Det er ingen tvil om at de som sliter mest med dette er de som spiser for lite mat og for mye karbohydrater.  Og her vil jeg gjerne poengtere at karbohydrater er bra, men du trenger flere karbohydrater fra grønnsaker og grove korn enn du trenger hva hvete og skjult sukker..

Slik ser et godt balansert hovedmåltid ut.

Jeg synes det er vanskelig å være flink.

Flink…..

Blås i flink, blås i det store bilde. Det store bilde forandrer seg når du begynner i det små. Mitt råd nummer 1!

Når du skal begynne med en livsstilsforandring, dropp forandringen. 
Du trenger ikke å fokusere på hva du skal forandre, hva du må kutte ut eller hvordan du skal være flink. Fokuser heller på hva du vil legge til, hva du kan begynne med, hvilke nye vaner du vil ha?

Vil du :

 • Trener mer.
 • Spise mer grønnsaker.
 • Drikke mer vann.
 • Spise sunne søtsaker i ukedagene.
 • Starte dagen med en smoothie.

Det er jo topp! Start med det. Om noen uker har du kanskje motivasjon, lyst og overskudd til å legge til ennå noen nye vaner?

Stort Smil

Desiree

23. august 2017 | Kropp

Kommentarer (5)

 1. Du e fantastisk flink og fortell og motiver. Ønske dæ lykke til med fødsel og tiden etter. Kos deg masse med familien.

 2. Takk for mange gode tips, og ikke minst inspirasjon til å ta litt «bedre» valg i hverdagen . Lykke til med forestående fødsel , Hilsen ei fornøyd mormor

 3. Oh dette her trenkte jeg å lese, jeg er så mye alt eller ingenting menneske.. men nå kan jeg ta disse punktene som du skrev ned til og begynne

Comments are closed.