Slik har du aldri laget sunn mat og bakst før!

15. januar 2017 | Livsstil, Uncategorized

/annonse/

Eller, det kan være du har, men jeg har ikke!

Før jul falt jeg nemlig over en Instagram annonse for Philips Airfryer! Jeg har sett masse oppskrifter hvor Airfryer er brukt, blant annet på Amerikanske matblogger, og har alltid hatt lyst til å prøve.

Nå har jeg jo skjønt at denne saken er helt genial på å lage all slags mat- og bakst! Men jeg skal innrømme at når jeg først kontaktet Philips og lurte på om jeg kunne få teste en, så var det fordi jeg håpet at den kunne lage litt småfrekke retter som pommes frittes og kylling nuggets litt sunnere 😉

Det kan den også, da du nesten ikke trenger fett for å trylle frem sprø pommes frittes og crispy nuggets! Maskinen tilbereder nemlig maten med varm luft! Men når jeg først sto med maskinen på kjøkkenbenken hadde jeg lyst til å teste noe helt annet som den skryter av! Nemlig at du kan lage sunn mat, for fire personer, på kort tid, uten rot, med lite oppvask og lik null innsats!

 

Så jeg gikk til innkjøp av:

Ingredienser

  • 500 g små party poteter
  • 1 svin indrefillet
  • 500 gram brokkoli
  • 1 boks aioli

Det er ganske enkelt å sette seg inn i bruken av en Phillips Airfryer. På toppen av maskinen står det nemlig tid og temperatur på diverse retter, det følger med et oppskriftshefte, du kan laste ned en app med masse oppskrifter og videoer.

Det er så klart også hele det store nettet, men vet du hva – dette var enkle saker selv uten all veiledning tilgjengelig!

 

  1.  Jeg la potetene i bunn – helte over 1 ss olje, salt og pepper.
  2. Over potetene plasserte jeg kjøttet og krydret med litt chilliflak
  3. Inn i maskinen på 200 grader i 15 minutter
  4. Etter 15 minutter la jeg oppi brokkoli, og lot det stå i 5 minutter til!

Ikke noe vasket eller kuttet – så langt ingen oppvask!

[/directions]

 

PERFEKT!

Status på oppvasken? Et skjærebrett til det ferdige kjøttet og to deler fra maskinen som forresten går i oppvaskmaskinen! Så jeg vil si at den besto testen på alle områder!

Kjapt, sunt, næringsrikt, liten innsats og liten oppvask!

Jeg ser virkelig frem mot å teste denne på flere godsaker! Vurderer du å kjøpe en så finner du flere ulike modeller i ulike prisklasser HER

15. januar 2017 | Livsstil, Uncategorized

Kommentarer (1)

  1. En sånn en har vi ønsket oss en stund nå…. gøy å se at den funker så bra.. håpet egentlig på en liten rabatt her jeg nå men.. 🙂

Comments are closed.