Trimtex

After run combo; to øvelser som trener hele overkroppen

26. mars 2017 | Øvelser

Hei og god kveld i stua. Det ble en sen oppdatering fra meg i dag. Søndag, sol og nesten tyve varmegrader i alpinbakken skal får æren for det.

Men, når gradestokken kryper over femten grader forsvinner også snøen lyn raskt! Noe som betyr at løps sesongen nærmer seg med stormskritt. Jeg skal faktisk ut i mitt første løp alt til lørdagen! Og må innrømme at jeg gruer meg noe, men så har jeg heldigvis ingen ambisjoner akkurat i dette løpet. Jeg skal bare være med for å være med!

Trimtex

Når løpeøktene blir flere, blir det ofte færre styrketreninger på denne dama. Jeg prøver ofte å bøte på det ved å legge inn små, effektive treningsøkter etter løpeturene. Det skal faktisk ikke så mye til!

I dag får du en av mine favoritt kombinasjoner når det kommer til trening av overkropp. Disse to øvelsene kombinert trener korsrygg, rygg, mage og skuldre.

I baggen har jeg vannflasker fylt med vann som motvekt.

Følg meg gjerne på Instagram (Fitfocuse) for mye sunn mat og tips til en aktiv hverdag. Ønsker du daglig inspirasjon vil jeg anbefale deg å følge Facebook siden min HER

Stort Smil

Desiree

26. mars 2017 | Øvelser