Å TØRRE Å GJØRE TING LITT ANNERLEDES

10. desember 2018 | Jul, Livsstil

reklame: ism med HappyMe

Jeg skal ærlig innrømme at jeg var positivt overrasket over Vildes reaksjon på å droppe pakke kalenderen i år, og heller ha en familiekalender. Overrasket ble jeg også da vi åpnet første luken.

Vi skulle nemlig lage en appelsinkalender. Noe vi har gjort tidligere, men det er faktisk så lenge siden at Vilde ikke visste hva det var! Jeg følte meg nesten som en dårlig mor, og ble ennå mer overbevist om at vi hadde gjort det riktige valget.

Men det har ikke vært lett! Allerede andre desember kom Vilde hjem fra skolen og fortalte at hun syntes det var litt kjipt å ikke ha en pakke kalender. Den store snakkisen på skolen var hva man hadde fått i dagens kalender, og de fleste i klassen hadde ikke bare en kalender, men to og tre…

Jeg var på nippet til å gi etter, men valgte heller å sette meg ned å snakke med Vilde om det. Og tilslutt kom vi frem til at familiekalenderen tross alt var morsommere enn en pakkekalender med masse pjus i. Jeg har ellers inntrykk av at flere og flere står i mot kjøpepresset og tørr å tenke litt «annerledes» i julen, men ja – det krever litt å gå i mot det alle andre gjør.

Jeg spurte Vilde hvilken luke hun likte best de første ukene. Spillkveld, lage julespille liste og julestjerne var det hun dro frem.

Akkurat julestjernen må jeg le litt av 😉 Ser ikke helt ut som den oppskriften vi fulgte, men det var kjempe hyggelig å lage den! Hele familien ut i skogen i blåtimen for å finne kvist, så satte Vilde og jeg den sammen mens Daniel lekte med Herman. Selv om resultatet ble litt i overkanten sjarmerende var det en ettermiddag vi ikke vil glemme med det første!

Kalenderen er laget i samarbeid med HappyMe , som i desember gir 50% på første levering av HappyMe Omega3 tilskudd til mine følgere. Du finner tilbudet HER.

I desember har du også mulighet til å vinne 3 måneders forbruk av HappyMe og en snøsparkesykkel! Alt ved å dele hvordan du tar vare på de gode vanene i desember. Delta på HappyMe sin Facebookside HER.

10. desember 2018 | Jul, Livsstil

Kommentarer (2)

  1. Hi hi hi, overkant sjarmerende. Men det er jo nettopp det som er gøy syns den ble fin jeg og opplevelsen rundt er jo den viktigste.

    1. High five , dette innlegget er det nok mange som treng å lese ! Mange barn i Norge er så bortskjemte og sjølvopptatte!! Store gaver kvar dag i desember ? Få dei heller til å forstå for eit vinnerlodd det er bare å bu i Norge !! Ha f eks omvendt julekalender , donere mat og penger og besøke gamle og familie og tilbringe tid i lag etc etc , så kan dei heller glede seg til julegaver og deilig med uperfekt julepynt !

Comments are closed.