Reklame
Porsjons desserter er alltid en god ide, og med denne trenger du ikke engang tallerken eller bestikk. Dekorativ på matbordet, lett å frakte hvis du skal ha med deg en kake og veldig dekorativ. Den perfekte 17. mai desserten om du spør meg.
I tillegg er den sukkerfri, glutenfri, egg og melkefri for de som ønsker noe søtt, men næringsrikt og sunt på denne festdagen.
Til ca 20 små browniekuler trenger du:
Ingredienser
- 2 dl mandelmel fra Manna
- 1 dl cashewnøttsmør fra Helios
- 0,25 dl valgfri mørk sjokolade. For eksempel DENNE som er sukkerfri eller DENNE som er vegansk
- 0,25 dl Sukrin Sirup gold
- 2 ss raw kakaopulver fra Raw Powder
- 1 ss chiafrø fra Raw Powder
- 4 ss proteinpulver fra Raw Powder
- 1 ts vaniljepulver fra Helios
- 1 klype salt fra HeliosEventuelt litt vann hvis blandingen blir litt tørr – tilsett 1 og 1 spiseskje
Fremgangsmåte
Rør sammen mandelmel, nøttesmør og sukrin sirup gold.
Tilsett deretter de andre ingrediensene.
Rull til kuler og oppbevar kaldt til du skal montere pinnene
Til pinnene er det brukt jordbær, bringebær, blåbær og sukkerfri marshmallow HER
Alle produktene, og flere gode oppskrifter til mai sine festdager finner du hos sunkost.no og din nærmeste Sunkost butikk.
Stort Smil
Desiree