reklame Sunkost
Påsken nærmer seg med store skritt, og som vanlig har jeg slått meg sammen med Sunkost for å gi deg flere søte og sunne oppskrifter som du kan hygge deg med i løpet av påskedagene.
Personlig er jeg veldig, veldig svak for alt som inneholder karamell. Så i år har jeg perfeksjonert en gammel oppskrift på karamellbarer, og gitt dem nytt navn – karamell slices.
Oppskriften er både sukkerfri, glutenfri og fri for egg. Og bytter du fløte ut med en kokosmelk eller soyafløte – ja, så kan du lage den vegansk også!
Til 10-12 biter trenger du:
Ingredienser
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader
- Trykk marsipanen ut i en liten firkantet form. Her 15 x 20 cm.
- Stek bunnen i ca. 30 minutter til den blir gylden.
- Avkjøl helt.
- Visp sammen fløte, smør og SukrinSirup Gold. Kok opp under omrøring. La det hele småkoke i 30 minutter. Rør av og til slik at det ikke brenner deg i bunnen.
- Hell karamellen over kunnen og sett kaldt eller i fryseren i 1 time.
- Smelt sjokolade og hell dette over. Sett kaken kaldt i minst 2 timer
Fra arkivet har jeg plukket frem noen favoritter fra tidligere år og samlet alle sammen til deg i ett eget hefte. Du kan laste det ned HER (legger inn når det er godkjent)
Flere av produktene jeg har brukt er nå på kampanje hos Sunkost.
Ta en titt på deres Påskekampanje HER
Last ned mine favorittoppskrifter til påske, samlet i et hefte HER!
Ja takk