egen reklame
Les mer og meld deg på HER
I morgen legges neste ukeplan ut i FIT PÅ 15 planen, og jeg gleder meg til å dele nye treningsprogrammer og ikke minst oppskrifter med deltagerne!
Dette er nok det programmet jeg har brukt mest tid på kjøkkenet ved å lage! Ironisk nok, siden all maten bare tar 15 minutter å lage 😉 Men det har også betydd mye testing og justering av oppskriftene.
I dag hadde jeg tenkt jeg skulle dele en av fiskemiddagene som kommer på planen neste uke. Jeg har valgt å lage den med torsk, men både sei og laks vil smake nydelig i denne!
Til 3 personer trenger du:
Ingredienser
- 3 store gulrøtter – i terninger
- 1 gul løk – hakket
- 4 store sopp – i terninger
- 1 brokkoli – i små buketter
- 1 pose sukker erter – grov hakket
- 1 boks røde linser
- 400 gram torsk fillet – i terninger
- 2,5 dl fiskebuljong
- 3 dl kokosmelk
- 1 ss soyasaus
- 1 ss gurkemeie
- 1 lime – saften
- 2 ts red curry paste
- Frisk koriander og peanøtter
Fremgangsmåte
- Start med å sette over vann til fiskebuljong.
- Ha litt olje i bunn av en kjele.
- Hakk opp løk og ha dette i kjelen. La dette surre på middels varme. Del opp sopp og gulrøtter og tilsett dette.
- Del opp brokkoli og tilsett dette. Bland godt og hell over fiskebuljong og kokosmelk.
- Kok opp og rør inn curry paste, gurkemeie, soyasaus og limesaft.
- Skyll linsene godt og ha linser, fisk og sukkererter i gryten.
- La retten småkoke i 5 minutter til fisken er ferdig.
- Smak til og juster med mer curry paste hvis du vil ha den sterkere eller litt mer soyasaus hvis du vil ha gryten saltere.
Hvis du følger med på Instagram så viser jeg hvor enkelt det er å lage denne retten på dagens story. Du finner på HER på instagram!
Stort Smil
Desiree