egen reklame
Les mer og meld deg på HER
Det eneste jeg ønsket meg denne uka var en helt vanlig arbeidsuke, en hel en, uten å selv være syk eller ha syke barn… Vel, no such luck… Da vi offisielt inne i forkjølesesuke 3 for denne familien…
Prøver å ikke la meg stresse, men det er lettere sagt enn gjort!
På Instagram i dag poster jeg en ny runde med This or That! Sist uke sammen lignet jeg lomper og brød.
Se dette innlegget på Instagram
Etter deres ønske sammenligner jeg denne uka søtpotet og potet!
Begge deler er favoritter i mitt kjøkken! Og i dagens oppskrift har jeg brukt begge deler, men du kan så klart velge din favoritt!
Til 6 personer trenger du:
Ingredienser
- 6 poteter, velg det du ønsker av søtpotet/bakepotet på størrelsen med en håndflate
- 2 glass salsa (uten tilsatt sukker)
- 1 gul løk
- 1 rød paprika
- 1 boks sorte bønner
- 1 liten boks mais
- 400 gram karbonadedeig eller 2 bokser røde linser
- 1 pakke tacokrydder
- Litt revet ost
Til servering:
Frisk koriander, kesam og 1 avokado
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader. Skær et dypt kryss i potetene – nesten helt igjennom og stek dem midt i ovnen i 50 minutter.
- I mens lager du fyllet.
- Hakk opp løk og paprika. Hell vannet av mais og bønner. Skyll bønnene godt.
- Start med å steke løk og parika i et par minutter. Tilsett karbonadedeig og krydder. Stek til kjøttet er gjennomstekt.
- Hell over salsa, bønner og mais og bland godt.
- Ta potetene ut av ovnen etter 50 minutter. Øk varmen på ovnen til 220 grader.
- Fordel fyllet over alle potetene og topp med litt ost. Stek i nye 10 minutter
Denne retten tar altså LITT lengre tid å lage enn de fleste av oppskriftene mine, men den er absolutt verdt å vente på!
Håper du tester oppskriften!
Stort Smil
Desiree