egen reklame
Kjøp bøkene mine hos Ark.no HER
Jeg ble, hånden på hjerte, rett og slett skuffa da flertallet på Instagram stemte frem nutella som ønsket oppskrift i går! Jeg hadde nemlig gledet meg helt vilt til å dele disse sjokoladebitene med dere. For selv om nutella er godt, så er det lite som slår en perfekt sjokoladefudge med et hint av kaffe! Og det fra en som ikke liker kaffe en gang 😉
Nutella barene ble altså publisert på min Instagram HER i går!
Se dette innlegget på Instagram
Også drister jeg meg allike vel til å poste fudgen også i dag. Vil dere ikke så skal dere – hehe 🙂
Til 6 store fugdebiter eller 12 små trenger du:
Ingredienser
- 2 dl usøtet, kondensert melk
- 4 ss Sukrin Gold
- 10 gram smør
- 1/2 ts pulverkaffe – pulver
- 30 gram sukkerfri, mørk sjokolade
Fremgangsmåte
- Ha konsert melk, sukrin gold, smør og kaffepulver i en kjele. Kok opp under omrøring, og la det hele stå å småkoke på middels varme i ca.20 minutter. Rør av og til. Pass på at det ikke brenner seg.
- Når du ser at blandingen begynner å tykne tilsetter du sjokoladen.
- La det koke til du har samme konsistens som en kakerøre. Tar 20-30 minutter totalt.
- Hell massen over i en liten form. Jeg har brukt en liten matboks, og sett kaldt i 2 timer.
- Del opp i biter og oppbevar i kjøeskapet.
Jeg pyntet mine med litt bipollen, bare for å gjøre dem litt mer påskete du vet.
Stort Smil
Desiree
Du er bare kjempeinspirerende