egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Disse cookiesene er faktisk en frokost inne på www.fitfocus.no. Perfekt lite måltid sammen med en yoghurt eller smoothie. Og planen var aldri å publisere dem her. Men vel hjemme fra barnehagen i går ble faktisk alle sammen spist opp av ungene på 2,12 og 34 år 😉
Mest begeistert var faktisk 2 åringen. Disse cookisene er nemlig litt myke i konsistensen, uten å være for myke – if that makes sense? Så de er helt perfekt som smårollinger som gjerne vil spise selv, men som kanskje ikke skal ha alt for harde saker på egen hånd.
Disse ble i alle fall H sin lille fredags treat, og det er ingen tvil om at de skal lages igjen i løpet av helgen! Tenker også at dette kan være et koselig lite kjøkkenprosjekt å ta med 12 åringen på. Kort og enkel som oppskriften er.
Til 6 cookies trenger du:
Ingredienser
- 2 modne bananer
- 0,5 dl peanøttsmør*
- 3 dl havregryn evt. glutenfrie
- 1 neve hakket sjokolade
Om ikke man tåler peanøtter kan du bruke
mandelsmør eller Tahini (sesamfrø paste – får på butikk/helsekost)
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader.
- Mos bananene med en gaffel.
- Rør inn resten av ingrediensene til du får en jevn deig.
- Form 6 kuler med hendene og trykk dem ned på et kledd stekebrett.
- Stekes midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Easy Peasy!