egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Quinotto hva for noe?!
Altså det er som risotto! Bare med quinoa i stede for ris! Men med alt det som gjør at vi elsker risotto! Samme smaken, deilig kremete og nesten litt syndig 😉
Hvorfor bytte ut ris med quinoa?
Ris = vomfyll med lite fiber, vitaminer og mineraler.
Quinoa = rikt på fiber, proteiner, inneholder jern og omega 3, metter lengre og gir et stabilt blodsukker!
Ok, så veldig mange gode grunner til å velge quinoa i stede for ris!
Over til dagens oppskrift!
Til 2 personer trenger du:
Ingredienser
- 2 dl tørr quinoa – hvit
- 4 dl kylling buljong
- 1 gul løk
- 4 fedd hvitløk
- 200 gram sopp
- 200 gram kylling fillet
- 100 gram frosne erter
- 1/2 punt frisk persille + litt til pynt
- 80 gram parmesan
- Salt og pepper
Ingredienser
- Skyll quinoa i vann.
- Kok opp kyllingbuljong. Tilsett quinoa og la det småkoke i 15 minutter.
- Del opp løk, hvitløk, sopp og kylling. Hakk opp persille.
- Ha litt olje i en panne. Start med å steke hvitløk og gul løk til løken er blank. Ha opp i soppen og stek til den faller sammen og blir litt mørkere i fargen.
- Tilsett kyllingen og stek til den er gjennomstekt. Vend inn erter og persille.
- Hell over quinoa og det som evt. er igjen av væske og blad godt.
- Vend inn parmesan og server!
Stort Smil
Desiree
Brukte du sopp?
Ja, skal i med kyllingen 🙂