egen reklame
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
For å være helt ærlig så vet jeg nesten ikke hva jeg skal kalle disse! Men det er firkantede barer av peanøtt og sjokoladecookies, fylt med kremostfyll! Uten sukker og uten gluten!
Super gode, og et morsomt lite bakeprosjekt nå i høstferien!
Ingredienser
- 50 g smør
- 2 dl sukrin gold
- 1 dl peanøttsmør
- 1 egg
- 2 dl havremel*
- 1 ts bakepulver
- 1 klype salt
- 1 dl havergryn*
- 3 dl hakket mørk sjokolade
Kremostfyll:
- 200 g kremost naturell
- 0,5 dl sukrinmelis
- 1 egg
- 1 ts vaniljepulver
*Hvis du skal bake glutenfritt må du kjøpe glutenfrie havregryn/mel
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader.
- Pisk egg, sukrin gold og peanøttsmør.
- Tilsett egg og pisk til røra blir litt luftigere.
- I en annen bolle blander du sammen havremel, bakepulver og salt.
- Litt og litt tilsetter du de tørre ingrediensene sammen med det våte.
- Rør inn sjokoladebiter og havregryn til slutt.
Kremostfyll:
- Visp sammen alle ingrediensene til en luftig røre.
- Press halvparten-2/3 av cookiedeigen i bunnen av en ildfast form.
- Hell på kremostfyllet.
- Smuldre over resten av cookiedeigen på toppen av kremostfyllet.
- Stek midt i ovnen i ca. 15 minutter med aluminiumsfolie på toppen. Ta av foliet og stek videre i 15-20 minutter.
- La den avkjøle seg helt ned så kremostfyllet stivner før du kutter den opp i biter.
Sprø cookies, sjokoladebiter ooooog kremostfyll!
Håper det inspirerer!
Stort Smil
Desiree
Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER
Comments are closed.