BAKT HAVREGRØT | med søte ferskner

Reklame 14. august 2020 | Frokost, Oppskrifter

egen reklame

Kan bestilles hos ark.no HER og norli.no HER

 

Nok en sen oppdatering fra denne damen, men jeg fortviler ikke av den grunn. Hele tanken med denne oppskriften var nemlig å komme med et forslag på en skikkelig digg frokost, som du kan lage i helgen!

Jeg elsker ferskner, men liker å spise mine når de er litt undermodne. Men en gang de har stått en dag eller to for lenge på benken synes jeg at de blir for myke og for søte. Det er da de er perfekte å bruke i denne frokosten!

Til 4 personer:

Ingredienser

  • 1 1/2 fersken
  • 5,5 dl havregryn
  • 1 neve solsikkefrø
  • 3 dl lett kokosmelk
  • 0,5 ts kanel
  • 3 ss sukrinsirup gold
  • 1 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljeekstrakt
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader.

     

  • Bland sammen havregryn, 3/4 av solsikkefrøene, kanel, bakepulver og salt i en stor bolle.

     

  • I en annen bolle blander du sammen kokosmelk, sukrinsirup og vaniljeekstrakt.

     

  • Rør inn de våte ingrediensene med de tørre, og tilsett deretter biter av fersken.

     

  • Hell røra i en ildfast form og topp med resten av solsikkefrøene.

     

  • Stekes midt i ovnen i 30 minutter.

Smaker helt nydelig sammen med litt gresk yoghurt eller kesam!

Da er jeg klar for å ta helgen! MATPAKKEKLUBBEN publiseres som vanlig på min Instagram lørdag morgen klokka 09:00. Denne uka får du to matpakker som består av en spicy søtpotetsuppe, proteinrundstykker uten meieriprodukter og en flaske hjemmelaget vitaminvann.

Alle oppskriftene er så klart hentet fra DESIREE`s SUNNE MATPAKKEBOK

Stort Smil

Desiree

Reklame 14. august 2020 | Frokost, Oppskrifter