IKKE BANANBRØD MEN BRINGEBÆRBRØD | søtt og sunt

3. juni 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

APPLE HERGOOGLE HER

 

Jeg har nesten lyst til å si «Hei bloggen min». For selv om jeg har oppdatert bloggen jevnlig de siste månedene så skal jeg innrømme at det ikke har stått øverst på prioriteringslista, og det stort sett har vært i hu og hast!

Så når jeg har gledet meg til at boken var levert til korrektur, alle matbilder tatt og Sunkost KICKSTART levert, så har jeg blant mange andre ting gledet meg til å ha TID til å blogge igjen!

Banan brød er noe de fleste er godt kjent med. Banan er jo helt genialt når man vil lage noe søtt og sunt, og denne bloggen har flere varianter! Men ikke alle er like glad i smaken av banan.

Så i dag har jeg lyst til å dele denne oppskriften med bringebær! Som jo straks er i sesong <3 Og om du ikke vil bruke bringebær kan du bruke både jordbær, rabarbra eller en blanding av dine favoritter!

Til ett brød trenger du:

Ingredienser

  • 2 dl  bringebær (du kan bruke frosne)
  • 1 dl sukrinsirup gold eller honning
  • 2 egg
  • 0,5 dl gresk yoghurt
  • 2,5 dl valgfritt mel
  • 2 ts bakepulver

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 180 grader.

     

  • Visp sammen det våte

     

  • Rør inn bærene

     

  • Bland inn det tørre

     

  • Helles i en kledd brødform

     

  • Stekes i ca. 50 minutter.

Dette er forresten kveldsmat på kostplanen til SUMMERFIT BOOTCAMP neste uke. NAM NAM NAM!

Husk at en oppskrift kun er en veiledning, så ikke vær redd for å eksprimentere med den!

Håper det smaker!

 

Stort Smil

Desiree

3. juni 2020 | Godis og kaker, Oppskrifter

Kommentarer (1)

  1. Hei!
    Kan jeg bruke laktosefri yoghurt istedet for gresk?
    Takk ❤️ For mange hode tips og oppskrifter
    Keep IT up!!

Comments are closed.