Litt sen oppdatering i dag, men sånn blir det når hjemmeskole og aktivisering av 2 åring må fordeles mellom to foreldre med hjemmekontor.
Jeg har fått dille på grønnkålmixen fra BAMA. Og har nå testet den i wok, supper, wrap og pai! Helt genial med både grønnkål, rødkål, gulrot og hvitkål. Fornuftig pris og en pose er nok til en middag for 3-4 personer.
Også så fin i fargene maten blir da <3
Lompepai er blant favorittene i appen min, og jeg eksprimenterer stadig med nye varianter. I dag ble det da med grønnkålmiks, kylling og fetaost. Hele familien godkjente den!
Til en pai trenger du:
Ingredienser
- 200 gram kyllingkjøtt i strimer
- 1 pose grønnkålmiks eller 300 gram grønnsaker
- 4 fedd hvitløk
- 4 egg
- 1 boks kesam
- 100 gram fetaost
- 1 ts tørket timian
- 1 ts tørket oregano
- 0,5 ts pepper
- 1 pakke lomper
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 220 grader
- Fresk kylling, hvitløk og grønnkålmiks i litt olje til grønnsakene faller sammen.
- Mos fetaosten med en gaffel. Rør inn egg, kesam og krydder.
- Fordel lompene i en ildfast form. Ha fyllet i bunn og hell eggemassen over.
- Stekes midt i ovnen i 20 minutter. Sett på grillen og stek i nye 5-10 minutter.
- La paien sette seg litt før du serverer den.
Jeg tenker at denne inneholder alt en middag skal inneholde, og den metter 2 voksne, en på 11 og en på 2 år. Men server den gjerne med en frisk salat til om det frister. Passer også ypperlig i matboksen!
Stort Smil
Desiree